Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Danika511 kérdése:
Talpra kellene állnom. Segitetek? Am 14 éves Fiú vagyok ( lányok is írhatnak)
Figyelt kérdés
Úgy érzem h talpra kéne állnom és barátnőt szereznem. Nos......nm tudom h hogyan kell xd. Valaki részletesen meg tudná mondani h mi kell ehez és hogyan mit? Köszönöm!2017. jún. 14. 20:29
1/6 anonim válasza:
Ehhez nyitottság, őszinteség és kedvesség kell, de mindenekelőtt idő és élettapasztalat.
2/6 anonim válasza:
Első körben mondjuk 14 évesen nem a felnőtt, hanem a tini párkapcsolatok kategóriáját kéne betalálni egy ilyen kérdéssel. Talpra állni annak kell, aki valamiért már a földre került, 14 évesen az, hogy még nem volt barátnőd, egyáltalán nem katasztrófa. És semmiről sem vagy lemaradva.
4/6 anonim válasza:
Őszinte leszek. Ezt ki kell tapasztalni. Lesz majd egy saját csajozós módszered, de mi nem mondhatjuk meg, hogy hogyan kell... annyit viszont segíthetek, hogy légy kedves, bókolj, figyelmes, megértő és ha tudsz humoros
5/6 anonim válasza:
14 évesen miért kell talpra állnod? Összejön minden amit szeretnél ha teszel érte egyébként :)
pacsi x)
u.i.: nem kell sietni
6/6 anonim válasza:
14 évesem szerintem ne aggódj emiatt, előtted áll még az élet, nagyon fiatal vagy.
Közel 16 évesen még nekem sem volt barátom, de egyelőre talán nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!