Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudnék tenni, hogy ne két...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni, hogy ne két szék közt a padlóra essek?

Figyelt kérdés
Egyetem és gimnázium között vagyok. Az emberek kockának tartanak, de nem infó, hanem matek és kémia területén. Abban igazuk van hogy hobbim is e két tudomány, de nem kizárólagosan. Azt hiszik hogy nincsenek érzéseim, ezért nem is akar velem senki kapcsolatba kerülni. Valamennyire biztosan jogos, de nem teljesen. Annyi határozottan van hogy ez nagyon zavar a magány miatt. Hiába próbálkozok lánynál, első randin minenki megmondja hogy a barátja vagyok és nem érez többet, ami nem igaz, mert nem a barátaim se. Le is lépnek rögtön, nem beszélnek utána velem. A kapcsolatot csak én keresem az emberekkel, nagynehezen esetleg eljön valaki, de engem sose hív senki. Sgítsetek kérlek, mit tehetnék! Köszi.

2017. jún. 11. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Legyel nyitott az emberekre, ne gorcsolj ra a tarskeresesre majd az elet hozza, ahogy tapasztaltam azert a legtobb ember nem teheti meg h kapcsolatbol kapcsolatba ugral, szoval meg kell tanulni anelkul is boldog lenni.
2017. jún. 11. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Más városba mész esetleg egyetemre? Mert az sokat segíthet, legyél nyitott, próbálj kedves lenni az emberekkel.

(Olyan szakra mész ami ezekhez kapcsolódik, csak mert ugye ha igen az is sokat segíthet, ott talán nem éreznéd magad ennyire kívül állónak.) szurkolok neked, hogy találj magadnak barátokat, de a lányokra se görcsölj rá, hidd el akkor jönnek a legjobb dolgok amikor nem számítasz rájuk :) (l/19)

2017. jún. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!