Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor mit gondol a srác?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit gondol a srác? Egyik nap még szuperül elvoltunk, azóta, másfél hete nem ír, nem válaszol.

Figyelt kérdés

Nem voltunk együtt, de eléggé a küszöbén voltunk sztem. Szóval én úgy éreztem, hogy ezt az ismerkedés fázist vagy egy egyértelmű igennel, vagy egy egyértelműen kimondott nemmel kell majd lezárni.

Nos, szép volt minden kicsit több, mint egy hónapig, és akkor egyszer csak eltűnt, nem írt, nem válaszolt. Ennek semmi előzménye nem volt, egy tök átlagos messenger beszélgetés után történt.

Utána két nappal, amikor még mindig nem írt, arra gondoltam, hogy arra várhat, hogy én lépjek valamit, mert eddig legtöbbször ő írt rám. Akkor küldtem neki egy vicces képet, amiről tudtam, hogy tetszeni fog neki, hogy "ezt nézd meg, haláli:D", de erre sem reagált.

És tudni szeretném, hogy mi van, de ezután ráírni eléggé loholós lenne, meg hisztizni sem szeretnék. Az lenne a legjobb, ha ő írna, de nem tudom, mikor fog / fog-e egyáltalán.

És nem az a fajta, aki szó nélkül faképnél hagyna bárkit is, mert eddig is, ha bármi felmerült benne, azt elmondta.

Fiúk, ilyenkor mi van? Én tehetnék bármit is, hogy kiderüljön, mit akar a fiú?

2017. jún. 11. 09:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Amúgy fejlődött az ügy, egyértelművé vált számomra, hogy direkt offol, nem csak éppen pillanatnyilag gyökérkedik.

Előtte minden szaromat lájkolta instagramon, (heti-másfél heti 1,) a sztoriaimat megnézte, és tegnap félig kísérlet gyanánt feltöltöttem egy képet. (Nem csücsörítős szelfi, hanem egy tök jó kép a nagymamám kertjében.) És azt nem lájkolta, de a kicsit későbbi sztorimat megnézte, tehát fent volt, és azt is látta, hogy a profil képem megváltozott...

És 1-2 órával később ő is kitett egy random képet, bár ez nem tudom, mennyit számít.

Köszi mindenkinek a válaszát, ment a zöld kéz, ráírni 1000%, hogy nem fogok.

Egy hülyével gyarapodott a szűrő:D

De basszus erre lenne való a kommunikáció, ha képes lenne írni....

2017. jún. 13. 01:06
 12/12 anonim válasza:

"De basszus erre lenne való a kommunikáció, ha képes lenne írni...."

Sajnos a sok emberben nincs ennyi.

2017. jún. 16. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!