Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még 17 évesen párkapcsolatom? Hol tudnék ismerkedni?
Igen, tudom, ez az ezredik ilyen kérdés, de nekem is fel kell tennem. Most lettem 17 éves és egyre gázabbnak érzem magam. Nem volt még barátom, nem is csókolóztam még. A nálam sokkal fiatalabb lányok is már a sokadik barátjuknál tartanak. Igazából ez annyira nem is zavar, de a korosztályomban is ez a helyzet. Egy intelligens, kedves lánynak tartom magam. Ismerek nálam sokkal butácskább vagy csúnyább lányokat is és még nekik is van párjuk. Ezt nem rosszindulatból mondom, csak elkeseredettségemben már ezzel próbálom nyugtatni magam.
Szóval ez a külső nyomás is zavar, másrészt én is vágyom szeretetre, valakire, akihez hozzábújhatok, aki megért és szeret. Nem vagyok egy szépség, sőt én kifejezetten csúnyának tartom magam. A belső értékeim szerintem jók, de ha valakit taszít a fejem, az nyilván nem veszi a fáradtságot, hogy megismerjen.
Igazából nem is nagyon ismerek fiúkat. Az osztályomban nincs olyan fiú, aki tetszene. A suliban van egy-két helyes fiú, de szerintem az sem tudják, hogy ki vagyok, meghát nem is merek kezdményezni. A barátaim nem egy bulizós társaság. Szívesen megismernék új embereket, de nem tudom hogy kezdhetnék hozzá. Ráadásul nagyon nyuszi vagyok, nehezen megy az ismerkedés, ha nekem kell kezdményezni. Vagy inkább hagyjam, hogy rám találjon a szerelem? Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztala? Olyan lány, akinek sikerült új társaságba kerülnie és ismerkednie? Vagy fiúk, van tippetek, hogy hogyan tudnám felkeltni egy srác figyelmét? Félek, hogy jön a nyár és otthon fogok egyedül punnyadni, mert minden barátnőm nyaral..
Szia :) ugyanez a helyzet velem is! Kb 3 eves korom óta szerelmes akarok lenni (mert az milyen jóóó) és tessék még mindig itt vagyok :D
Abban biztos vagyok, hogy akarni kell, de nem görcsösen, és (tudom, hogy klisé) de ameddig te nem vagy megelégedve magaddal, addig ne várd el mástól sem! Hidd el jó érzés lesz, mikor majd a barátod azt mondja milyen gyönyörű vagy, te pedig tudni fogod, h így van :)
17/l
"Szóval, ti fiúk nem találnátok furának, ha egy idegen lány csak úgy rátok írna? Akkor sem, ha nem jön be a lány?
Azt elfelejtettem leírni, hogy nem kérek privátokat ismerkedés céljából."
Már megbocsáss, de ez qrvára vicces. :D Te rá akarsz írni fiúkra ismerkedés céljából, és örülnél, ha beszélgetnének veled, de rád ne írjon senki. Nem mindegy, hogy te írsz a fiúra vagy ő ír rád?
Amúgy én furának tartanám, de örülnék neki. Ha nem jön be, próbálnám tapintatosan visszautasítani, de nem nézném le emiatt, ha igen, akkor meg egyértelmű. :)
Úgy értettem, hogyha például random ráírok egy évfolyamtársamra Facebookon, akivel még sosem beszéltem, az gáz-e? Itt gyakorin viszont nem kérek üzeneteket, mert nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést. Remélem érted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!