Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről, ti is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről, ti is ezt vettétek észre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez egy olyan kérdés, aminek a kiírását 2-3 hete tervezem. Akkor elhatároztam, hogy 100 lánnyal fogok elkezdeni beszélgetni Anotalkon az elkövetkező hetekben, és készítek egy összeállítást arról, kivel meddig jutottunk.

Két éve voltam fent igazán sokat Anotalkon, és akkor egész sok lánnyal folytatódott Facebookon a beszélgetés, egyikükkel találkozgattam is azon a nyáron. Január környékén kezdtem el megint többet feljárni, és most is volt, akivel megtaláltam a közös hangot, de lényegesen rosszabbnak tűntek a beszélgetések, és a "közönség". Télen is találkozgattam egy-két lánnyal, de mivel egyre rosszabbnak tűnt a felhozatal, kíváncsiságból úgy gondoltam, elkészítem ezt a felmérést. 5+2 kategóriára osztottam a 100 lány reakcióit, lássuk a medvét:

21-en annyira primitívek voltak, hogy velük képtelen volt beszélgetni. Ide tartoznak a trollok, a bunkók, és akik nagyon helytelenül írtak, vagy egy-két szavakban válaszoltak folyton.

23-an váratlanul kiléptek beszélgetés közben. Persze ez lehet a mobilnet miatt, de azért szerintem a legtöbben unatkoztak, és nem is volt kedvük igazából beszélgetni.

25-en kiléptek a korom miatt. Ez az, amit teljesen megértek, nem mindenki szeretne idősebbekkel beszélgetni, és az Anotalkot általában nagyon fiatal lányok használják.

13 lánnyal nem találtuk meg a közös hangot. Ez azt jelenti, hogy értelmesnek tűnt, de vagy a lovak érdekelték nagyon, vagy animerajongó volt, vagy egyszerűen nem találtunk olyan témát, amiről mindketten szívesen beszélgettünk volna.

9 lánnyal jól elbeszélgettünk, de csak Anotalkon. Ők általában nem adták meg a számukat/nevüket, úgyhogy nem is tudtuk máshol folytatni a beszélgetést annak ellenére, hogy jó fejek voltak.

1 esetben az én mobilnetem szakadt meg.

Ez eddig 92, maradt 8, akivel folytattuk máshol.

Egyikükkel Viberen folytattuk, viszont elromlott a telefonom. De van egy olyan érzésem, hogy vele sem lett volna tartós. Egy törölt Facebookról, egynek pedig hiába írtam másnap, miután elköszöntünk, már nem válaszolt.

A maradék ötből három általános iskolás. (Amikor elmondtam a nevem, ezt még nem tudtam, csak miután bejelöltek!) Maradtak ketten, akikből az egyik tegnap óta "látta, de nem válaszol", a másik szintén, de vele korábban legalább napokig beszélgettünk, ő egész értelmesnek tűnt, 18 éves.

Komolyan ez a helyzet, gyerekek? :D Megmondom őszintén, én arra számítottam - főleg a korábbi tapasztalatok miatt -, hogy a 100-ból egy-kettővel azért fogok majd találkozni, vagy legalább a neten megmarad a beszélgetés. Szerintem a kérdésemből kiderül, hogy egész értelmes vagyok, és egyébként nem volt gond sosem azzal, hogy szót értsek a lányokkal, mindig tudtam beszélgetni akár online, akár személyesen.

A másik, amiről kíváncsi vagyok, mit gondoltok, hogy vajon ha elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol 16+ a korhatár, hasonlóak az esélyeim? Nyilván nem próbálkoznék be száz lánynál, de pl.: három lányból kettő vagy teljesen idióta, vagy random lelép beszélgetés közben, vagy szóba sem áll velem a korom miatt? :D Csak mert 100-ból 69-re ez ráillik. Tegyük fel, hogy buliban azért kiszúrom, hogy értelmes-e a lány, és vevő-e a közeledésemre. De még akkor is kiderülhet, hogy nem találjuk meg a közös hangot, vagy ő csak ott a buliban akar magának egy havert, aztán se haza nem megyünk, se nem találkozunk utána. (Mint ahogy 13 és 9 lány tette ezt.) Persze ha kivesszük az általános iskolásokat, akkor sokkal jobb a helyzet, mivel a fentiek között is volt jópár.

Mindenféle meglátásnak, véleménynek örülök. Kérdezhettek is, ha valami nem tiszta. Előre is köszi! :)

23/F

2017. máj. 24. 20:30
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Az eredmény nekem is kevésbé tetszik
2017. máj. 28. 09:33
 12/26 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy kitartó vagy. De az irkálásokkal nem fogsz sokra menni,személyesen menne?? mert ott tudod jól teis hogy máshogy vannak a dolgok.. ott a csaj nem fog nem visszaírnibvagy lemegy.. ha rendessen normálissan nyugodtan fogsz velük beszégetni talán több eséjed lenne..De sok sikert amúgy!
2017. jún. 28. 20:59
 13/26 anonim ***** válasza:

Online ismerkedés, nekem anno az egyetem belső hallgatói rendszerében 500 levélírás / 20 levelezés / 1 randi lett a statisztikám...

Azóta csak élőben ismerkedem.

2017. jún. 28. 21:27
 14/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a Badoon voltam fenn 2 évig és összesen egy randi lett onnan. Siralmas az online ismerkedések statisztikája.
2017. jún. 28. 21:29
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon tetszik a felmérésed, és szerintem az eredmény (sajnos) valóban tükrözi az online ismerkedések szintjét, illetve a korosztályom, vagy korosztályunk szintjét. Volt egy időszak, amikor én is sokat Anotalkoztam, és már akkor is borzalmas volt. Alig akadtak értelmes beszélgetések, kb. minden második ember troll volt, vagy meztelen képet kért...

Azóta már nem is nagyon próbálkozom magamtól neten ismerkedni, de ha valaki ír, és értelmesnek találom, akkor például vele szívesen beszélgetek. De sajnos nagyon kevés szimpatikus emberrel találkoztam ezen a fórumon is :/

15,5/L

2017. júl. 20. 19:58
 16/26 A kérdező kommentje:

Szia!

A Tinder se jobb, nehogy azt hidd, szóval igazad van. Ott egyelőre nem jutottam el 100 matchig, de gyorsan gyűlik, viszont beszélgetni ott sem lehet senkivel, mert - hiába nem derül ki képről -, vagy buták, vagy folyton egy-két szóban válaszolnak.

Én általában nem nyitok a tinik felé, pont az idegesítő éretlen dolgok miatt, de el kell ismernem, hogy ez nem kor kérdése. Huszonéves nők is szinte ugyanakkora eséllyel alkalmatlanok beszélgetésre, mint gyakran a tinik.

Amúgy ha sokat voltál fent, még lehet, hogy beszélgettünk is. :)

2017. júl. 20. 20:05
 17/26 anonim válasza:

És ezek egyszer felnőnek és szaporodni fognak. És tovább örökítik a csodás intelligenciát, nevelik a lenyűgöző életfelfogásukat... Be positive ;) :D

28N

2017. júl. 20. 21:37
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem, egyáltalán nem vagyok pozitív, és én is gyakran szoktam ilyeneken gondolkodni.

Egy ismerősömmel is pont nemrég beszéltük, hogy 3-4 év telt el a gimis ballagásaink óta, és mindkettőnk ismerősei közül csak az alja vállalt gyereket, a többieknek tervben sincs. :(

2017. júl. 20. 22:03
 19/26 anonim ***** válasza:

18.: (Bocs, de 3-4 éve elballagtál és a "Tini párkapcsolatok" rovatban teszel fel kérdést, van felnőtt társkeresési problémák topik, oda át kellene tenni a kérdést.)

Egyébként próbálkozz buszon, vonaton, nekem eddig a tömegközlekedés jött be, főleg a távolsági. Leszállsz a buszról és haza is kísérhetsz valakit.

Nekem már köszönték meg egyszer, egy hazakísérést.

2017. júl. 20. 23:22
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal nagyobb gond, hogy szinte mindenki roma, aki ismerkedni szeretne, vagy nyitott a beszélgetésre, én meg nem vagyok roma. Aztán a romák eleve nem akarnak fehér férjet, de talán ez nem is olyan nagy gond, mivel én roma rokonságot nem igen szeretnék. Főleg nem a házbontó, autókereskedő fajtából...
2017. júl. 20. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!