Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gáz, ha egy srác direkt pocakot akar növeszteni a nyáron?
Híztam pár kilót (177 cm, 81 kiló vagyok), és nagyon gondolkodom rajta, hogy a nyári szünetben elengedem magam, és felhízalom magam (90 kiló körülre), hogy legyen egy kis pocakom.
Egyszerűen érdekel, milyen lehet és nagyon szeretek enni. Lehet, hogy később leadnám, de lehet, hogy nem.
Lányként mit gondoltok egy ilyen fiúról? Ez visszataszító?
18/F
Ha így jól érzed magad akkor nagyon jól tetted hogy hízni kezdtél :) mindenkinek jár h jól érezze magát a bőrében.
Aztán lehet azt érzed majd h még szívesen túlmennél a 90en és azzal se lenne baj. A te tested :)
Ha te jobban érzed magad a borodben 90kilósan akkor hajrá ha 90 fölött is élvezed hát akkor hízz csak :D
Én is hasonló cipőben járok mint te én már lassan 80kiló vagyok de 100 a célom.
néhányan tesznek rám megjegyzést h elengedtem magam meghasonlók de nem érdekel. Az én testem had érezzem már jól magamat a saját bőrőmben :D
ha gondolod írj rám és beszélhetünk a témáról ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!