Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudna kezdeményezni a barátnőm egy srácnál aki egy kávézóban dolgozik?
Szóval , a kérdés TÉNYLEG az egyik barátnőmről szól , mielőtt valaki leírná ,hogy rólam. A kérdés szempontjából nem fontos ,hogy miért én írom ki.
Mostanában elég sokat járunk egy kávézóba ahol dolgozik egy srác és a barátnőmnek nagyon tetszik. Egyedül a keresztnevét tudja.
Hogyan tudna nála kezdeményezni finoman/tapintatosan?
Tehát nem olyasmire gondolok ,hogy menjen oda és kérje el a telefonszámát.
Facebookos bejelölés sem jó , mert nem tudja a vezetéknevét.
Ötletek?
A barátnőm lassan 18 ,a srác valahol 20-23 közötti lehet.
Először csak olyanok, hogy: "Szia, hogy vagy?". Aztán valami témát kell keresni pl: "te szereted a Forma 1-et?". És ha ezek megvoltak akkor, szia egy jegeskávét kérek és a telefonszámodat!
Persze ezeket nem egymás után, hanem 1-2 napot várni kell! Sok sikert!
De akkor mégis hogy? Egyszer köszönt neki az utcán egyébként a srác , pedig nem ismeri.
Nyilván nem a legnagyobb forgalomban állna le vele beszélni meg nem hosszan , de hogy legalább elindulhasson valahogy.
Semmit ne csináljon a barátnőd! Csak járjon be kávézni, hogy ha tetszik a srácnak, akkora srác tudjon lépni. Mást nem kell tennie. Egy 23 éves pincér srácot nem kell félteni, hidd el, el tudja ő kérni a csajok számát könnyen. Ha már több, mint 3 alkalommal voltatok a kávézóban és a srác semmit sem lépett felé, akkor nyugodt lehetsz, hogy nem jön be neki a barátnőd - így nem érdemes beégetnie magát a nyomulással.
(amúgy meg ha megszerezné a mégis a számát, akkor mi lenne következő lépés? megkérne megint téged, hogy kérdezd meg GYK-n, hogy felhívja-e? :-) nevetséges)
#6 munkaidőben kinek van ideje "csajozni"?
Én legalábbis nem dobatnám ki magam egy lány miatt.
Nem ő kért meg hogy írjam ki ,hanem én gondoltam hogy próbálok neki segíteni:)
Egyébként én is így gondolom hogy sajnos nem jön be a srácnak csak ezt így nem merem neki elmondani. Felreétés ne essék ,mindent meg tudunk beszélni csak hát ez mégis olyan hülyén hangzik egy barát szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!