Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten hol lehet ismerkedni?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ismertek-e olyan oldalt/fórumot, ahol tizenévesekkel lehet chatelni? Nem pont párkapcsolati célok miatt, de ebbe a kategóriába írtam a kérdést, mert itt a legnagyobb az esély arra, hogy kapok választ. A valódi ismerőseim között kevés olyan személy van, akikkel szívesen kommunikálok/találkozok, és amiért ilyen kevesen vannak, sokszor a szobámban ülve unatkozok. Eddig le tudtam kötni magam tanulással/filmekkel/sorozatokkal/játékokkal, de egyre inkább érzem, hogy kell/enek/ valaki/k/, akivel/akikkel 0-24-ben tudnék beszélgetni ha úgy van kedvem, hogy a kommunikációs készségem se menjen levesbe, meg alapjáraton is szeretek új embereket megismerni. Néztem már pár oldalt, de a chat oldalakkal az volt a gond, hogy beugrott egy pénisz a képembe, a közösségi médiákon meg nem igazán hajlamosak csak úgy beszélgetni egy idegennel. :D Tindert ajánlották már páran, akiknek mondtam ezt a problémámat, de egyrészt nem fő célként tekintek a párkapcsolatra, másrészt meg az idősebb korosztálynak van kitalálva.
Próbáltam már Tumblr-ön a penpal opciót is, de az ottani emberek lenáciztak, amiért nem vagyok feminista, szóval felhagytam vele. :D
Bármi ötlet? :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!