Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít ez olyan nagyon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edina015 kérdése:

Miért számít ez olyan nagyon?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy fiuval,aki nagyon bejön és jóba is vagyunk nagyon. De ő azt mondta hogy csak barát szeretne lenni velem mert nem sokára megy el Magyarba dolgozni,és kicsi is vagyok hozzá,mert van egy pár év köztünk! Én 17 éves vagyok ő pedig 22. Szerintetek is sok az az 5 év? Ti mit gondoltok? Vagy lehet hogy nem is ez a fő oka hanem például az hogy megy el?

Légyszi értelmes válaszokat szeretnék kérni.

2017. máj. 14. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor most ti nem Magyarországon éltek igaz?

Igen elég hülyeség lenne egy távkapcsolatba belekezdeni és igen fiatal is vagy hozzá.

2017. máj. 14. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Igaza van a srácnak, sajnos az-az 5 év nem csak év, felfogás és érettség különbség. Ez a kérdés pont rávilágít arra hogy nem tudod elfogadni a döntését, és nem érted meg hogy ő megy dolgozni. Gondolom az életét egyengetné és lépne előre, nem egy tinilány (már bocs de így van) aki miatt aggódhatna és a hiszijét figyelhetné távolról. Fogadd el a barátságot, lehet tovább tart mint egy kapcsolat.

(24F-ként írom.)

2017. máj. 14. 17:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Elsö válaszoló: Igen,mi Romániában élünk! Igen tudom a távkapcsolat nagyon nem jó és biztos nem tudnám azt birni.

Második válaszoló: Feltettem ezta képdést kiváncsiságból,hogy miért számít ennyire nagyon! Mivel a szüleim között is 5 év van... Természetesen én megértettem őt,hogy el kell mennie és hogy ő így gondolja...csak kiváncsi voltam! Mert például vannak 17 évesek akik érettek,és fenőtt módon gondolkodnak! Mert azért a 17 év az már közel felőtt kor ha a 18 évtől vesszük a felnőtt kór kezdetét. És mindog mindenhól azt hallom hogy "a szerelemben a kórkülönbség nem számít" de ez akkor nem mindenkire igaz

2017. máj. 15. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
De köszönöm a vàlaszokat,csak kiváncsi voltam hogy más hogy gondolja! Mondjuk ha azt nézzük,akkor ezen más véleménye így se úgy se segítene,de csak kiváncsiságból vólt hogy más mit gondol! Köszönöm!
2017. máj. 15. 14:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaa és még azt tartom furának hogy annak ellenére hogy azt mondta hogy túl fiatal vagyok,úgy is szeretne velem találkozni! Mondojuk ez nem hiszem hogy jelenteni is valamit...
2017. máj. 15. 14:50
 6/8 A kérdező kommentje:
És természetesen elfogadom a barátságát,remélem igazad lesz!
2017. máj. 15. 14:52
 7/8 anonim válasza:

A párommal köztünk jelenleg 5év van, én most vagyok 19 ő pedig 24. Tökéletesen megvagyunk 14éves koromban ismertem meg, 15 voltam mikor randizni kezdtünk. Ha elég érett a felfogásod, és a másik is így gondolkodik erről, akkor szerintem nem vészes az az 5év :)

A távkapcsolat pedig viszont elég nehéz kérdés, négy hónapon belül köztünk 120km lesz, majd meglátjuk, hogy alakul. Mindenesetre egy próbát megér a dolog, ha késznek érzed kockáztatni a barátságot, ha viszont tényleg nagyon fontos, akkor inkább maradjatok meg a barátság szintjén és akkor még mindig ott tudtok lenni a másiknak, ha szükségetek van egymásra :)

2017. máj. 16. 10:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló: Én is úgy gondolom hogy nem olyan szőrnyű az az 5 év! Ahogy le írtad,biztos jól kijösztök egymással a kórkülönbség ellenére is,mert elég sok idelye együtt vagytok! Igen...távkapcsolatban élni nagyon nehéz...ezért arra gondoltam hogy előszőr még párszor találkozok vele és aztán eldől (eldöntjük) hogy mi legyen! Mert ha magyon sok időre megy ki akkor azt hiszem hogy akkor inkább maradunk barátok! Mert amugy én bevállalnám ezt a kapcsolatot,hisz úgy érzem hogy készen állok rá :) de még megválik! Nagyon szépen köszönöm a válszod és a tanácsod! :))
2017. máj. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!