Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egyetlenegy lánynak sem kellek?
Tudod,amikor én szó szerint lesz@rtam a lányokat, jelzem 15-16 voltam most 17 vagyok.
A lényeg: Leszartam a lányokat 15-16 évesen ezt terveztem 17 évesen is! De aztán mégis lett egy kapcsolatom ( legelső ) ami 7 hónapig tartott :)
#1 nagyon adlak :DDDDDDDDD
aamúgy nem, nem létezik. Találni fogsz avalakit előbb utóbb :) de tényleg ne görcsölj rá, mert az nem segít. Amúgy mit gondolsz, mi a baj veled? (L/19)
Rá kell szánni magad az edzésre, már 1 év alatt is csodára lehetsz képes egy kis kondizással. Semmiről nem vagy egyébként lemaradva, az, hogy a kortársaink már túl vannak ezen-azon az nem feltétlenül jelent jót.. (20F)
A csúnyaság sem baj, fiúnál nehéz annyira csúnyának lenni, hogy senkinek ne kelljél. Növessz szakállat, lődd be a hajad, hordj többet inget és meg fognak bámulni az utcán is, a magasságod úgyis nagy előny.
Esetleg próbálkozz olyan lányoknál, akik talán kicsit ducibbak, nem olyan szépek, nincs akkora önbizalmuk, és akkor neked lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!