Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan fiút,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan fiút, akinek nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Már unom,hogy senkinek nem kellek a kinézetem,az öltözködésem és egyéb rám jellemző dolgok miatt.Sokan mondják,hogy nekik annyira nem tulajdonít nagy jelentőséget a külső,mégis számít valamennyire.Engem ez nagyon zavar,nem tudom hol találjak olyat,akinek nincsenek igényei.
2017. máj. 7. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
fiúknak semmi se jó? hát még jó hogy senkinek sem kellesz, meg ilyen negatív hozzáállással nem is fogsz. Ilyen kijelentésekkel inkább bújj el mert az ilyenekre senki se kíváncsi... ha nekem van vmi bajom magammal akkor nem másokat hibáztatok h húúú nekik nem jó semmi....te idióta p*csa...
2017. máj. 7. 12:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Valaki nagyon fel van háborodva :D
2017. máj. 7. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Írj privátba, ha akarsz erről beszélni.
2017. máj. 7. 13:06
 14/17 anonim válasza:
Én ronda vagyok (bár jól öltözöm, igényes vagyok, sminkelek, de attól még szar a genetikám), és volt egy szintén ronda, elhízott, igénytelen, buta barátom majdnem másfél évig. Állandóan szép lányokat nézegetett facebookon és engem csak kritizálni tudott, pedig én mindig igyekeztem, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból (ellentétben vele). Szerinted mennyire voltam boldog? Inkább legyél egyedül, ne jöjj össze olyannal, aki csak "nem jut jobb" alapon válogat.
2017. máj. 7. 18:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Igaz...
2017. máj. 7. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz ha akarsz.
2017. máj. 9. 11:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Miért mindig én írjak? :'(
2017. máj. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!