Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyen barátom?
Lassan 17 éves leszek, és még sosem volt barátom, az ovis szerelmet leszamitva. :)
Nem nagyon tudom, hogy mit tehetnék. Hiába vártam eddig, hogy egy fiu elhivjon randizni, vagy ilyesmi, nem tortént meg. Ha valakivel éreztettem, hogy tetszik nekem, sokszor mentem oda hozzá beszélgetni, ilyesmi, akkor azt láttam, hogy ők nem közeledtek hozzám.
Átlagos lány vagyok, mind testalkatra mind személyiségre, de nem annyira bulizós, mint sok barátnőm.
Szia!
Ezen ne görcsölj,eddig nekem se volt barátnőm..Igaz van egy kiszemeltem,de ő mindig a barátnőivel van,így meg nehéz odamenni hozzá :D
Amúgy ha ez megnyugtat,én se vagyok nagyon bulizós típus,engem se vonzz..
19/F
Köszi mindenkinek, szerintetek hol tudnek ismerkedni, ha bulizni nem nagyon jarok el?
Utolso, ez lehet gond? Marmint suliban en is szinte mindig a baratnoimmel vagyok, lehet, hogy ezert nem nagyon jonnek hozzam a fiuk beszelgetni?
Utolsó vagyok
Lehet,ki tudja..
Én mindig úgy ismerkedek;hogy odamegyek a lányokhoz pl. buszmegállóban;vagy buszon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!