Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "rosszfiúk"-ról?
Szóval... Nos igen, annak tartom magam. Rendes alak vagyok, kedves, figyelmes, ne értsetek félre. Tehát nem átgázolok a lányokon, ugyanúgy egy normális hosszú kapcsolatot akarok, mint az emberek nagyja.
De mégis nehéz, mivel olyan közegben olyan szokásokkal rendelkezem amik nem épp a legkövetendőbb emberré tesznek.
Szóval a kérdésem lényege: Vannak olyanok itt, akiknek tetszene ha a srác, akivel vannak nem beszari, a rosszfiú fajta, de mégis komoly kapcsolatot akar. Van aki ezt el tudja fogadni? (semmi társkeresés cél nincs a kérdésben, érdekel hogy van-e remény. Mindazonáltal beszélgetni szívesen beszélgetek unalmas magányomban bárkivel)
Szia!
Hát szerintem sok lánynak bejön, ez a menő rosszfiús stílus... szrmély szerint én is ilyen fiút sueretnék majd. Ha barátkozni szeretnél irj nyugodtan 😊.
15/l
Ha a nem beszarit úgy érted, hogy hajlandó lennél összeverni, azt aki zaklat engem, akkor simán összejönnék veled :D
15/L
Nekem jelenleg is egy ilyen fiú tetszik :D
Egyèbkènt èn sem vagyok nagyon "jó kislàny", szóval lehet ez is közbejátszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!