Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ténleg lehuzhatom a rolót?
Ne gondolkodj ennyire negatívan. :) Nincs azzal semmi baj, hogy 21 évesen még szűz vagy, saját magam által tudom, hogy van olyan nő, akinek tetszenek, bejönnek a rendes szűz fiúk. (Én is egy vagyok közülük. :D )
Volt olyan barátom, aki szintén nem vállalta, azt mondta volt már előttem 1-2 nővel, de mikor eljutottunk a kapcsolatunkban arra a pontra bár nem tettem neki szóvá, tudtam, hogy még nem volt nővel.:)
Becsülendő, hogy nem kerestél fel valami prostit (van az ismeretségi körömben több olyan is aki ezt könnyen megtette...), hanem komoly kapcsolatot keresve szerettél volna átesni mindezen.
Nem kell semmit se befejezni, előtted még az egész élet, még sok kapcsolat várhat rád. Csak pozitívan kell hozzáállni. Ha küllemben sem szenvedsz hátránnyal, akkor pedig főleg van esélyed.
Minden esetre ha beszélgetni szeretnél, írj rám privátban. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!