Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha az idősebb pasikhoz vonzódom?
Figyelt kérdés
A legtöbb korombeli fiú gyerekes és még az osztály "legjobb pasijai" sem érdekelnek különösebben. Az egyik nap átjött apám kollégája, és végig azon gondolkotam, hogy mennyivel vonzóbb mint egy tini fiú. borostás, izmosabb stb.
Ez jelenthet gondot a későbbiekben? Szülők hogy fogadnák ezt?
15l
2017. ápr. 17. 19:39
11/13 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted, bár nekem max 23-24-ig férne bele. Viszont igen szerintem is a velünk egykorúak gyerekesek és ritka ha felkelti az érdeklődésem egy 16-17 éves fiú.
16/L
13/13 anonim válasza:
Nem baj, a mai fiúk sokkal gyerekesebbek, ezzel szemben a lányok jelentősen hamarabb érnek, mint akár 10 évvel ezelőtt.
Teljes értékű partnernek tudok tekinteni már egy 15-16 éves lányt....
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!