Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire miért kell látványosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire miért kell látványosan utálniuk?

Figyelt kérdés
A barátom haverjai ok nélkül utálnak nem volt hozzájuk egy rossz szavam se mindig is kedvesen tettem nekik és erre elkezdtek rám fújni. Nem mondják el mi bajuk. Most is felköszöntöttem az egyiket és erre nem válaszol hanem inkább kitörli amit írtam neki pedig tényleg semmi rosszat nem követtem el ellenük. A barátai közül szinte senki se szeret engem ez nekem rosszul esik nagyon mert ha kérdem akkor se mondják el az okát.Miért utálnak ok nélkül és miért kell ennyire a tudtomra adni ha az okát nem mondják el csak kitörlik amit írok vagy fenyegetnek meg ilyesmi.Ha bajuk van velem miért nem lehet a szemembe mondani?
2017. márc. 18. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy biztos, hogy te egy remek ember vagy, még akkor is, ha ők ezt máshogy látják. Annak ellenére is pozitívan gondolsz rájuk, hogy ők ezt lehet másképp tekintik. Mert ez így igaz, ők is ugyanolyan értékes emberek mint bárki más, és te is. Előbb utóbb, ha továbbra is ennyire őszintén nyíltan rendes leszel velük ha más nem az okát meg fogod tudni a dolognak, és nyugodt lehetsz. Ez igazándiból mindkettőtöknek jó, mert te legalább tudatában leszel a dolognak, és esetleg változtathatsz rajta, hogy tényleg kedveljenek, amit el lehet érni, ők pedig kapnak egy kis pozitív visszajelzést tőled, hogy jó emberek akkor is, ha épp negatív véleménnyel vannak valamiről, valakiről, vagy szkeptikusak valamivel, valakivel kapcsolatban.(ami így is igaz)

Csak így tovább bro, menni fog, én bízok benned, mentálisan erős csávó vagy a leírtak alapján, meg a cselekedeteid alapján!;D

21/f

2017. márc. 18. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat szerintem, ha igy megy tovabb kerd ki a baratod velemenyet es ha o is egyetert, akkor mond meg a tobbieknek, hogyha tovabbra is folytatjak a hisztit es nem mondjak meg miert csinaljak ezt, hogy esetleg valtoztathass, akkor nem fog teged tobbet erdekelni. Egyebkent meg nem ertem, hogy a baratod, hogy nem latja ezt? Vagy, ha igen, akkor miert nem segit?
2017. márc. 18. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez érdekes,pedig általában a haver barátnője az "szent".

Barátod nem tudna ebben segíteni??

2017. márc. 18. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, fúú teljesen összezavarodtam egy pillanatra.:DD Tehát mentálisan erős lány vagy!;)
2017. márc. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!