Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 fiúk! Mi a véleményetek erről? (a kérdés lennt) 15/l
Figyelt kérdés
Nézegettem ebben a témában kérdéseket (pl: hol lehet rendes fiúkat találni) Csomó olyan válasz érkezett, hogy itt a neten, meg, hogy írjanak rátok, mert ti rendesek vagytok. A kérdés az lenne, hogy mégis honnan tudjuk néhány sorból eldönteni, hogy rendes e egy srác vagy sem? A neten nem lehet ismerkedni normálisan. Ha képet kérünk, lehet, hogy küldötök egy helyes modellről. Nem tudhatjuk ki mikor hazudik és mit.. Vélemény?2017. márc. 11. 20:34
1/3 anonim válasza:
Máris megmondom neked: nem az első négy-öt üzenet után kell képet küldeni, és nem is néhány sorból kell leszűrnöd
hogy milyen is a másik valójában. Ez nem így megy
Ha rádír, fogod magad és visszaírsz, próbáljátok minél jobban megismerni egymást. A trollok egy idő után úgyis lekopnak maguktól.
18/F
2/3 anonim válasza:
én normális srác vagyok és nehéz normális lányt találni de ha van aki az és bennem is felismeri a jót akkor lehet akár jó barátság is,több jó barátom is lett ezáltal netről innen-onnan amik akár évek óta tartanak a mai napig 17/F
3/3 anonim válasza:
Szia! :D Valóban lehet neten ismerkedni, én nem egyszer ismertem már meg érdekes embereket. Na persze, az ellenkezője is igaz XD
Sosem tudhatod... lehet, hogyha ráírsz valakire, később még az egész életedet megváltoztathatja az adott személy ;)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!