Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezért nehéz ismerkednem?
Olyan típus vagyok aki reális módon látja az emberi kapcsolatokat, és ezt őszintén megmondom a lányoknak is.
Nem hiszek az ilyen romantikus tini sorozatokba illő szerelmekben. Nem hiszem el azt sem hogy "majd lesz olyan aki el fogja fogadni a külsőd" hiába mondta már sok lány, mivel tudom hogy ez lekoptatós szöveg. Stb,nem akarom tovább ecsetelgetni, remélem értitek mire gondolok.
Mostanában mondta egy pár lány ismerősöm hogy szerintük ez a legnagyobb baj velem hogy ilyen letisztult módon látom ezt az egészet, vagyis ahogy ők mondták "pesszimistán".
Szerintetek is baj ez a gondolkodás mód ilyen téren? Mert szerintem ez szimplán csak az igazság.
Szia!
Szerintem igazad van. A valóság nem mindig olyan mint ahogy azt pl a Disney mutatja. Bár tenyleg lesz olyan aki elfogadja a külsőt, mivel minél jobban beléd szeret valaki annál kevésbé érdekli a külsőd.
És szerintem ettől függetlenül simán lehetsz könnyen ismerkedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!