Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon ezért nehéz ismerkednem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezért nehéz ismerkednem?

Figyelt kérdés

Olyan típus vagyok aki reális módon látja az emberi kapcsolatokat, és ezt őszintén megmondom a lányoknak is.

Nem hiszek az ilyen romantikus tini sorozatokba illő szerelmekben. Nem hiszem el azt sem hogy "majd lesz olyan aki el fogja fogadni a külsőd" hiába mondta már sok lány, mivel tudom hogy ez lekoptatós szöveg. Stb,nem akarom tovább ecsetelgetni, remélem értitek mire gondolok.

Mostanában mondta egy pár lány ismerősöm hogy szerintük ez a legnagyobb baj velem hogy ilyen letisztult módon látom ezt az egészet, vagyis ahogy ők mondták "pesszimistán".

Szerintetek is baj ez a gondolkodás mód ilyen téren? Mert szerintem ez szimplán csak az igazság.

2017. márc. 8. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Láttam már ronda csajt és volt pasi, fordítva is xd
2017. márc. 8. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Fogj egy zöld hátteret csinálj pár szexi pózt és gépen vágj magad mellé modelleket, ahogy elnézem a világot az számít ami a neten van, szóval a sikered 100%-os lesz, élőben mikor beszélnek veled, akkor is a telót nézik és ott egy kéept rólad, mert a kép jó, a kép photoshopolható , a kép olyan valóságos, főleg mikor az a kr*va képet a képedbe nyomják az agyon maszkírozott undorító emberekkel, de nem baj a kép szépsége lenyügöző, mindenki boldog, hogy egy ilyen csodálatos képekkel teli világban él és senkinek nem jut eszébe, hogy ez mind csak illuzió, de hitegessék csak magukat, hogy valakik, tápláljak csak az egójukat egyszer úgyis velem jönnek szembe és én mint a legsza*abb ember a világon ellmondom neki, hogy ő is ugyanolyan s*ar, de csak azért mert irigy vagyok az életére, ez van irigykedem, mindenkit úgy fűrkészek hogy uhhhhhhhh ez abban jobb nálam a meg amabban, szóval yah mérhetetlen irigységem határtalan, nem úgy mint Magyarország, ahol már kerítés is van, hogy jól látható legyen a határvonal, a következő komolyan az lesz, hogy egy burokban fogunk élni, mint abban az elcsépelt Simpson mesében... Nah és ha most eddig eljutotál gratulálok neked, mert nem hátráltál meg, hogy elolvass egy hosszabb kommentet és a jutalmad cserébe ez: Igen ezért, meg mert gondolom még 1000 másik sebből is vérzel, ami pld a túlzott gátlásosság, de nem baj mindig is irigy voltam a nyuszikra, olyan szép a farkuk.... (nem kell félre érteni, DE!!)
2017. márc. 8. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem igazad van. A valóság nem mindig olyan mint ahogy azt pl a Disney mutatja. Bár tenyleg lesz olyan aki elfogadja a külsőt, mivel minél jobban beléd szeret valaki annál kevésbé érdekli a külsőd.

És szerintem ettől függetlenül simán lehetsz könnyen ismerkedő.

2017. márc. 8. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Méghogy nem létezik.... Akkor belőled, hogy szólhat a "hülyének" nevezett agymanó??? (3-asnak.)
2017. márc. 8. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
De, általába a filmek tök reálisak, csak a vége nem stimmel.
2017. márc. 8. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy 5-ös is mondja, ha meghalsz nem lesz stáblista szereplőkkel és rendezőkkel + extra jelenetekkel, hanem sötétség és semmi más..
2017. márc. 8. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet te reálisan látod a szerelmet de a legtöbb ember nem ezért képesek bárkibe bele szerezni akiről elsőre azt gondolhatnád hogy egy jó nőnek úgyse kell ez a pasi aztán mégis megtörténik, nálam is volt ilyen hogy olyan gyönyőrű lány szeretett belém hogy kb el se hittem máskor meg egy tök átlagos lány is visszautasít :D
2017. márc. 8. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!