Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek kizáró indok, ha egy lány 100 kiló felett van?
Szerintem ezt csak kép alapján lehet megválaszolni.
Milyen magas vagy?
Ahhoz a magazsághoz ez soknak tűnik, de még mindig azt mondom, hogy csak kép alapján lehet ezt eldönteni.
Amúgy a sorsod a kezedben. Fejben dől el sok minden, többek között ez is. Vannak kivételes esetek, például genetika... Nálam is ez van, csak én fiú vagyok, és vékony, de nagyon... Ehetek akármennyit, egyszerűen nem hízok semmit. Engem nem zavar.
De ami igazán fontos, hogy elfogadd magad. Ha nem tudod, akkor változtass, még ha nehéz is...
Egyébként kor?
Nem, de ha az évek alatt tovább gyarapodik a lány az önkontroll hiánya miatt és a mozgás, pusztán lustaságból való mellőzése miatt, akkor az lesz.
Ha minden esztétikai és szxuaális vonzalmi dologtol elvonatkoztatunk is, nem egy olyan nőt akarok gyermekeim anyjának akibe annyi sem szorult, hogy ne állja meg ha csokis fánkot lát és ne tömje a pofájába feleslegesen az édességet, mint egy 4 éves ovodás a nagyszülőknél. Felnőtt ember, egy, akár több kicsi ember példaképe ne legyen már egy olyan öszöntlény aki nem bírja megállni a zabálást.
Abszolut.
Anno a csajom ugyanilyen magas volt, de 54 kilo is baromi jol nezett ki.
Gondolom te olyan lehetsz mint egy partra vetett balna.
Mivan?:DD
56+nal no chance:dDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!