Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám növelni az önbizalmam?
Sziasztok!
Elég régóta foglalkoztat ez a téma, mivel sehogy se jön össze a csajozás. 19 éves létemre nem hogy barátnőm nem volt, de még nem is csókoltam meg senkit, lett volna rá esélyem, de nem tettem meg mert nem mertem. Az iskolánkban alig van csaj, haveri körömmel nem járunk el bulizgatni, szóval ezek a lehetőségek jelenleg nem adottak, a városban meg nem járok sokat. Személyiségileg humorosabb, vidám ember vagyok, ha kell könnyen ismerkedek, de valahogy lányokkal mindig nehezen ment, randik előtt mindig görcsöltem. Ha valakinek lenne ötlete, vagy tudna segíteni, azt megköszönném! Értelmetlen kommentek jöhetnek, max nevetünk rajta:D
Biztos siker nincs, arról ne is álmodj. Ki kell hoznod magadból a maximumot, s ez jelentősen megnöveli az esélyeidet.
Visszatérve az önbizalomra. Azt nem úgy kell elképzelni, hogy most elhatározom, és akkor több lesz. Az önbizalom akkor jön meg, ha azt látod, hogy sikerülnek a dolgaid. A csajok is azért szeretik az egészséges önbizalommal rendelkező pasikat, mert ők a sikeres példányok. Attól van önbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!