Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez? Mintha láthatatlan lennék

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Mintha láthatatlan lennék

Figyelt kérdés

Kb. november környékén történt, hogy felfigyeltem egy fiúra, aki egyfolytában engem nézett. Hétfőn direkt előbb jött ki, hogy lásson, a barátai is egyfolytában néztek. Decemberben bejelöltem Facebookon, jelezve, hogy észrevettem. Ez ment január közepéig. De ezután megváltozott. nem láttam olyan gyakran, és ha összetalálkoztunk a folyosón, és ránéztem, akkor azt láttam, hogy mereven előre néz. Olyan is volt, hogy éppen az órarendet nézte az ajtón, aztán felnézett, és meglátott engem. szemeztünk kb. 2 másodpercig, majd gyorsan visszafordult az ajtóhoz, és amikor elmentem mellette, akkor láttam, hogy arra fordult amerre én mentem, tehát utánam fordult. van még esélyem? Vagy mit kéne csinálnom?

Ui: bocsi, ha egy kicsit értelmetlen :/

csak látásból ismerjük egymást, még sohasem beszéltünk

2017. márc. 1. 18:22
 1/3 A kérdező kommentje:
*az elejéről kihagytam, hogy szemeztünk is
2017. márc. 1. 18:23
 2/3 anonim válasza:
Szerintem bír téged, de nem mer kezdeményezni,....néha írj rá, beszélgessetek, es akkor ő is felszabadul..
2017. márc. 2. 07:27
 3/3 CFB ***** válasza:
Ixa elōttem már mindent elmondott. :)
2017. márc. 2. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!