Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet köze hozzá?
Egészen kiskorom óta Anyukám nevel engem, nem nagyon tartottam Apámmal a kapcsolatot, azaz kicsinek néha elvitt Anya hozzá. Nem igazán volt előttem Apa kép sosem. Azt érzem, hogy ez erősen befolyásolja az ismerkedésemet a fiúkkal kapcsolatban. Nem igazán jöttem ki jól velük, nem tudok velük beszélgetni úgy ahogyan kellene, nem is közelednek felém, biztosan érzik, hogy nehéz eset vagyok. Van egy elég jó haverom, akivel viszonylag el tudok jól beszélgetni, de ez sem az igazi. Kellemetlenül érzem ezek a dolgok miatt magam.
18/L
Nem lehet, biztos.
Mondjuk én fiúként is ezt tudom mondani, apám az kegyetlen figura.
Csak az üzlet, csak a pénz.
Sose voltunk apa és fia, egy csapat és mivel alapból nem megy sok minden ez végképp.
De valahogy nem nagyon mozgatnak meg a nők többnyire amúgysem, mármint nem szoktam gondolkodni rajtuk stb; így ez is lehet.
Talán nálad ez is lehet, hogy még szimplán nem kívánod fiú társaságát, a lényeg szerintem abban áll, hogy remélhetőleg találd meg a nekedvaló srácot.
Aki majd újraépíti benned a család iránti igényt, azt a békeszellemet amit az nyújt.
De egyelőre szerintem hanyagold a témát, majd eljön az ideje😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!