Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek pirulás ellen?
Régen én is ilyen voltam, folyton zavarban jöttem mindentől, utana úgy mult el hogy egyre tobbet beszéltem tobb ember előtt akár egy felelesnel az osztály előtt vagy egy versenyen is ahol ki kellett állni es beszélni a nagy tomeg előtt, azota miota egyre tobbszor vagyok ilyen helyzetben, csak nagyon ritkan jövök zavarba
15/l
Sorstársam, pacsi.:D
Én is teljesen ilyen vagyok. Nagyon kényelmetlen, mert hiába tudom, hogy nincs miért elpirulnom és leszegnem a fejem, mindig ezt teszem ha meglátok valakit a folyosón/utcán. És elég sok emberrel találkozok egy nap alatt, úgyhogy folyton csak a földet bámulom.
Én is elég erősen önbizalomhiányos vagyok, de mostanában kezdek változtatni dolgokon. Szóval annyit tudnék tanácsolni, amit én is most próbálgatok, hogy ne erőltesd magadra a dolgokat és ne akarj azonnal magasba emelt fejjel végignézni mindenkin, hanem próbáld meg apró dolgokkal kezdeni. Lehet, hogy sok idő, de a végén teljesen más lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!