Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szamitt a bőrszín...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szamitt a bőrszín par keresésben?

Figyelt kérdés
Én félig roma vagyok, a bőrszínemen egy picit barna! De viselkedésem nem olyan mint egy rómanak, mas vagyok magyar nevelést kaptam, az öltözködésem is a legujjab divat.. Nem szidalmazok senkitt, nem cigezem,sem drogozom!jó tanuló vagyok! Így van esélyem magyar baratnőre esélyem vagy nincsen?
2017. febr. 16. 18:28
 1/6 A kérdező kommentje:
És főképpen magyar barataim vannak!
2017. febr. 16. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is félig roma vagyok és a fene tudja... Vannak lányok, akiket nem zavar, mások meg 60 méteres körzetben elkerülnek. Mondjuk rajtam nem annyira látszik, de akik észreveszik, azok általában nem néznek rám jó szemmel. De az olyanok meg a kutyának se kellenek.
2017. febr. 16. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerek jópár embert, aki nem roma, és sokkal feketébb, mint egy roma... Ez annyira nem taszít el senkit, sőtt, talán még jobban is vonzodnak a barnábbakhoz a csajok, de amikor elmondod nekik, akkor valahogy próbáld úgy megtenni, hogy ne féljenek, szal ismerjenek meg előtte, vagy mond el minél hamarabb, és akk megismernek mint "jó embert"... Sztem ez semmit nem befolyásol... Nekem is van félroma ismerősöm, és van "fehér" pasija, ez nem ezen múlik... Akit zavar, az úgyis idióta... Nemtudom, hogy egy csaj mit gondol erről, de konkrétan nekem romákkal sincs bajom, ha tudnak viselkedni, de vannak azok akik naplopók, nah ők már idegesítenek, de nem az én gondom...

A mai divat alatt ha a pávás stílusra gondolsz, akk ne álmodj normális mkapcsolatról, mert nem lesz...

F/17 -saját vélemény-

2017. febr. 16. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem csaj vagyok így fordítva tudom írni de inkább ha minden más tulajdonságban egyformán vonzana két csaj engem a romát választanám.

Szexy a fekete szemük, meg a sötét mellbimbóudvaruk és sokkal érzékibben smárolnak!

Pillanatok alatt eltudná csavarni a fejem egykét érzéki csókkal :)

2017. febr. 16. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem abszolút nem befolyásol, inkább a viselkedésük, cselekedeteik alapján döntöm el, akarok-e hosszabb távon kapcsolatban maradni az emberekkel. Ez a barátaimra épp úgy igaz, mint a párkapcsolataimra. 19/l
2017. febr. 16. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
A helyesírásod viszont pont nem egy magyar emberrel vall... Az igényesebb lányok ezt is figyelembe veszik, komolyan, nem csak úgy mondom.
2017. febr. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!