Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szamitt a bőrszín par keresésben?
Ismerek jópár embert, aki nem roma, és sokkal feketébb, mint egy roma... Ez annyira nem taszít el senkit, sőtt, talán még jobban is vonzodnak a barnábbakhoz a csajok, de amikor elmondod nekik, akkor valahogy próbáld úgy megtenni, hogy ne féljenek, szal ismerjenek meg előtte, vagy mond el minél hamarabb, és akk megismernek mint "jó embert"... Sztem ez semmit nem befolyásol... Nekem is van félroma ismerősöm, és van "fehér" pasija, ez nem ezen múlik... Akit zavar, az úgyis idióta... Nemtudom, hogy egy csaj mit gondol erről, de konkrétan nekem romákkal sincs bajom, ha tudnak viselkedni, de vannak azok akik naplopók, nah ők már idegesítenek, de nem az én gondom...
A mai divat alatt ha a pávás stílusra gondolsz, akk ne álmodj normális mkapcsolatról, mert nem lesz...
F/17 -saját vélemény-
Én nem csaj vagyok így fordítva tudom írni de inkább ha minden más tulajdonságban egyformán vonzana két csaj engem a romát választanám.
Szexy a fekete szemük, meg a sötét mellbimbóudvaruk és sokkal érzékibben smárolnak!
Pillanatok alatt eltudná csavarni a fejem egykét érzéki csókkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!