Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a szép és rendes lányok? Jól nézek ki, de nem cigizek ami bejön mostanság nekik.
16f, sok lánynak jövök be a környezetemben. Viszont ahogy elnézem a legtöbb csajnak már az a menő, aki cigizik. Én csak alkalmakkor, ezért nemakarom h netán ugy ismerjenek meg, h cigizek. Az évfolyamba van egy nagyon szép, kedves aranyos lány, és palija van 1,5 éve. Pont ilyen lányokat keresek énis. Az ilyenek bujkálnak? Vagy mi?:D suli/barátok off
Szerintetek?
Nemrég említettem, hogy nemszokott érdekelni az emberek véleménye. Nehéz lehet kitalálni, de segítek, hogy a tied is hidegen hagy. Javaslatokra, ötletekre voltam kiváncsi, rád nem. Mondanám h küldök képet, de meleg egoista parasztoknak mint te, köszi nem:D
A neved is elég jó.
Hát hogyne, ezzel magyarázod a félelmed, ami csak annyi, hogy jajj mi lesz ha neki nem tetszem?? Amúgy meg nekem nem kell kép rólad neaggódj, van elég tükör a házamban, hogy tudjam milyen jól nézek ki, de ezek szerint nálatok hiányszűkében van ez a tárgy :')
Már a kérdésed is hülyeség, mert most figyelj azt jelentetted ki:
VOLTAM MÁR LÁNYOKKAL, RANDIZTAM VELÜK (TALI) mint HELYESNEK TARTOTT, akkor mi a kérdés?? Ezzel azt mondod vannak a környezetedben ilyenek, szóval nem is kell keresned, te csak egy kamu buta egoista próbálsz lenni, ami nem jön össze, én egoista vagyok bevallom az egyik legnagyobb és igen odafigyelek mindenre, ez nem szókiforgatás csupán te mondasz ELLENT magadnak..
Szerintem kezdj el valami személyiségfejlesztőt nagyon gyorsan mert így gondok lesznek kisöreg.
Ok. Köszi a véleményed, érdekel:D
Meg h mit gondolsz ,azis.
Igen a randik oszt társammal volt, meg a régi suliba:D de te ezt is tudod. Na menj nézd magad a tükörbe
pff szánalmas vagy, ha ennyire nem érdekel más VÉLEMÉNYE, akkor miért kérdezed hülye gyerek, fogadd el, hogy nem csak pozitív kritika van a világban, lehet ez a gond veled, egy kis töketles kisfiú vagy, pinokióhoz tudnálak hasonlítani, csakha hazudsz nem nő semmid sajnos, mi??
De nyugtasd csak magad abba a hitbe milyen helyes is vagy te és az hogy nem találsz NORMÁLIS, SZÉP, OKOS, RENDES lányt az nem a te rondaságod/rossz személyiséged okozója, hanem mert elbújtak tőled... EGYÁLTALÁN ki az aki elbújuk?? nincs ilyen lány csak szólok, max oviba bújocska közben..
Valószínűleg töketlen egy alak vagy és leszólítani se szólítottál le egy lányt se, akkor kérdem én mire vársz?? Úgyis olyan helyes vagy, nem fognak elutasítani és igen ha az vagy nem fognak hidd el, főleg ha még jó a beszélőkéd, de őgy tűnik neked egyik se megy így nagy sikerekre ne számíts, nah sok sikert a többi kamu válaszhoz, hogy te milyen álom pasi vagy, mert NEM Cigizel, amire kitérve a cigi remekül összehozza az embereket, oda mehetsz és megismerheted őket, nem feltétlen kell neked is szívnod soha nem szívtam cigit inkább füvet akkor meg piálok.
Én örülök ha van egy fiúnak önbizalma kijelenteni hogy jól néz ki. És ha keresel egyszer majd találsz.
Ha szeretnéd én szívesen ismerkednék veled
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!