Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk! Járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Járnátok olyan lánnyal, akinek vágások hegei vannak a karjain? 18/L

Figyelt kérdés

2017. jan. 28. 13:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Járnék olyannal, utolsó, akiket felsoroltál. Hogy miért? Azért, mert én nem ítélek el senkit és szerintem megérdemelnének tőlem egy esélyt, holott engem szépen elítél mindenki (tisztelet annak a kevés embernek).
2017. jan. 28. 18:25
 22/31 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ha teljesen rendbe jött a lány akkor igen. Egyébként aki azt írha hogy hülyeség hogy valaki vágdossa magát, remélem tudja miről beszél.Ez egy betegség, én is voltam depressziós , nem kis dolgok miatt...és ez olyan mint ha valami bezárná a lelked egy sötét helyre, és nem te parancsolsz.A vágdosás nem tudom mire volt úgy konkrétan jó, de egyszerűen muszáj volt.Vannak kutatások ezzel kapcsolatban hogy valamit felszabadít az agyban ami nyugtató hatású és ez tényleg igaz.Csak azt nem értem aki a kezén csinálja.Az nem igaziból depressziós.Én olyan helyekre csináltam ahol nem látják meg mások , a kezemre soha nem csináltam hogy mások lássák.Mai napig tudom minden mély hegemnek a történetét.Ezt csak azért írtam le hogy tudjátok ez egy betegség és nagyon nehéz kijönni belőle, elragadja a lelket.És szó szerint érzed hogy fáj a lelked.És aki a kezén vágdossa magát(a kérdező pl) az nem igaziból depressziós csak mondhatni több figyelemre vágyik.Dr majd ha igazán depresssziós lenne megtanulná.
2017. jan. 28. 19:24
 23/31 anonim ***** válasza:
3%
És valami fura, már-már beteges dolog miatt még szexinek is tartom. 😁
2017. jan. 28. 21:39
 24/31 anonim ***** válasza:
97%

A depresszi es a vagdosas kis mertekben fugg ossze doktor megmondja a tutit... A legtobb ember csak figyelemfelhvasbol vag magaba vagy mert meno, attol meg mert depresszios valaki nem fogja magát vagni es igen tudom jol!

Van aki a lelki fajdalmat csendben viseli es maganyosan egy szot sem szol es senkinek nem mondja el panaszait, en akkor mit szoljak kerdezo?? Hogy gyakorlatilag most az elmult heten beszeltem gyakorlatilag a legtobbet eddig idegen emberekkel a gyakorin... Soha egyszer sem panaszkodtam es mindig csak turtem, sot mar a halalomat is eleg sok felekeppen elterveztem anelkul hogy megvagtam magam, a két dolog nem függ össze.

Aki vagdossa magát az legtobbszor arra vagyik hogy megmentsek es nem tobbre, egy depresszios ember csendben szenved es mint mondtad rejtett helyen ejt sebet magan ilyen a comb felso resze pld... A legtobb ongyilkosrol senki se gondolta hogy az akar lenni mivel nem hiresztelik ezert is felel meg kialtasnak a lathato helyen vegbement vagasok.

2017. jan. 28. 23:27
 25/31 anonim ***** válasza:
Igen, jarnek... Ez igazabol annyira nem is szamit szerintem, valoszinuleg az egyutt let segitene neki ilyen szempontbol is. (rajtam is segitett) Oszinten szolva, nagyon jo ha az ember ki tudja beszelni magat, soha sem jo, ha csak csendben tur, mert egyszer tuti hogy a lelek valamilyen modon jelezni fog, hogy eleg volt... Ez neked (es nekem is) a vagdosas volt. De szerintem meg mindig jobb mint ha mast csinaltal volna... Csak annyit tudok mondani hogy ha valami baj van, vagy valami akkor mond azt el akar a szuleidnek, vagy legjobb baratdonak/baratnodnek mert sokkal jobban fogod magad erezni. :D
2017. jan. 29. 16:03
 26/31 anonim ***** válasza:
jah es 18/f ez lemaradt :D
2017. jan. 29. 16:04
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem fogsz egyedül maradni,te is szerethető ember vagy :) 21/f
2017. jan. 30. 22:24
 28/31 anonim válasza:
Ha még mindig csinálja tuti, hogy nem. Ha már nem csinálja, de ott vannak, akkor megfontolom. Volt már olyan barátnőm, aki már nem vagdosta magát, mégis kicsit kettyós volt.
2017. febr. 3. 19:00
 29/31 anonim válasza:
100%
Amúgy meg pont azok ítélkeznek és nem megértőek, akik ezt hangoztatják. A vagdosás meg mentális betegségtől független lehet. Mostanában a figyelemhiányos tini lányok kedvenc hóbortja.
2017. febr. 3. 19:03
 30/31 anonim válasza:
Persze. Nem is kérdés ;)
2017. febr. 4. 04:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!