Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem köszön, nem mosolyog rám, nem kezdeményez, de szokott nézni/bámulni, akkor most tetszem neki vagy nem?
Heló!
Lehet, hogy tetszik neki ahogy kinézel, és ennyi. Lehet, hogy fantáziál rólad, de más nem. Lehet, hogy azért néz, mert furának tart. Lehet... Szóval rengeteg minden lehet, és csak ő tudhatja, hogy mit akar/gondol/érez.
Ennyiből mi sem tudjuk megmondani.
Ha érdekel, nincs más hátra, mint odamész hozzá, és megkérdezed, miért szokott bámulni.
Lehet hogy önbizalomhiányos. Kapott már pár elutasítást, feltehetően a külseje miatt, és ezért belül is elromlott. Fél, hogy elutasítják megint, ezért nem is próbálkozik.
Próbáld meg burkoltan a tudtára adni hogy ő bejön-e neked. Egyből megtudod majd, hogy tetszel-e neki vagy sem.
Én biztos vagyok benne, hogy nagyon bejössz neki, de ő nem mer kezdeményezni...valahogy alakítsd úgy a dolgokat, hogy egy párbeszédet tudj kezdeményezni vele!
Sokkal okosabb leszel utána és könyebben eldöntheted, hogy érdemes e foglalkozni komolyabban a taggal.
Pl. derítsd ki hogy mi köti le vagy mi a hobbija és kérj segítséget tőle valamivel kapcsolatban.
De ha te meg szeretnéd ismerni, akkor mindenképpen lépj, mert ő nem fog, mert szerintem fél az elutasítástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!