Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy anyum összeakar hozni vele?
Anyum munkatársának a lányáról lenne szó. 14 éves és szerintem nagyon cuki :). Nos tegyük fel nevezzük "Xy"-nak. Pár napja otthon voltam amikor anyukám jött haza és azt mondta menjek már be vele a munkahelyére, mert segítenem kéne neki. Mondtam neki, hogy nem tudok mert tz-t írunk és azon múlik a félévi jegyem. Azt mondta, menjek már mert "Xy" is ott lesz és nem lennék egyedül. Tudnánk beszélgetni stb...
Akkor olyan is történt, hogy "XY"-t eljött hozzánk, hogy valamit hszavigyen az anyukájának. Anya kiment azért a dologért és ketten maradtunk és hát végülis elég jól elbeszélgettünk. :) Meg mindig "Xy"-t emlegeti, hogy ilyen fülbevalót kapott, szoktatok beszélgetni FB-n stb. Az igazság az, hogy nekem is tetszik és azt tudom hogy neki sincsen fiúkat és ez egy jó kiindulópont lenne, ahhoz hogy összejöjjünk, csak egy a baj: Nem merek kezdeményezni, de anyum már sejtésem szerint össze akar hozni vele.
Előre is köszönöm a válaszokat! 15/F
Ha anyukád akar barátnőt találni neked, ott már gáz van. :D
Nem való neked még barátnő. Nem kell ezt siettetni, majd erzed, ha eljön az időd.
Ha tetszik akkor kezdj el vele beszélgetni folyamatosan. Aztán hívd el valahova.
De egyébként nálad meglehet játszani azt.. Kérdezd meg anyudat ,hogy össze akar e hozni azzal a kis csajszival e. Mert ha igen akkor leadhatná az infót neked azáltal ,hogy megkérdezi a lánynak az édesanyját ,hogy bejössz e a lányának. Szóval simán lehet egy kört futtatni az anyukákkal. De ha ekkora sejtésed van ,hogy összeakarnak titeket hozni akkor lehet ,hogyha megkérdezed már megkapod a választ és onnantól kezdve sima a terep számodra. Zöld út ,hogy nem leszel visszautasítva, nem kell ettől tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!