Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiuk! Félénk vagyok, szerintetek hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
Szeretnèk ismerkedni egy lánnyal akit csak ugy látásbol ismerek,ő nem ismer ,max a nevem tudja. Szerintetek eleg egy szimpla "szia beszelgetunk? " vagy valami több? Neten mèg nem ismerkedtem /16F2017. jan. 3. 20:50
1/2 anonim válasza:
Neked nem való az ismerkedés, ha annyi határozottság van benned, hogy egy ilyet is felttettél, sőt annyi értelem, hogy azt hiszed 2 szóval lelehet tudni az egészet (ha csinos a lány akkor valószínűleg neten többször kap ilyet aponta) élőben meg annál is többet, nah vajon kit választ? AKi élőben odalép? vagy neten 1 2 szós kis "fene" gyereket! KEzdjél magaddal valamit, mert így soha nem lesz barátnőd, ha ennyir kreatíviság szorúlt beléd és nem érdekel kimit mond az idiótákat igen is lekell építeni, hogy ne tegyenek ilyen baromásgokat és megkönnyebítsék mások életét.
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen. Én örülnék neki nagyon :) Vagy akár azt is írhatod neki h szia téged láthattalak a buszon vagy a vonaton stb.. De a szia beszégetünk is jó.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!