Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mit jelent? Már nem tetszik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Már nem tetszik?

Figyelt kérdés
Mit jelent az, hogy eddig(a téli szünetben) oda-meg vissza voltam egy srácért akit csak látásból ismerek, amikor valami vele kapcsolatos dolgot láttam akkor eljezdett hevesebben verni a szívem, valami szúró értés is volt a mellkasomban, mindennap megnézted a facebookját, vele álmodoztam, minden gondolatom körülötte forgott, hiányzott.. De mostmár ez mintha elmúlt volna. Félreértés ne essék, még mindig tetszik külsőre, és valamilyen szinten még mindig meg akarom ismerni, de mostmár nem annyira megszállottan, még az az elhatározás sem él már bennem annyira komolyan, hogy odamegyek hozzá. Tartok tőle egy kicsit. Ez most mit jelent, hogy ennyire lecsökkent az érdeklődésem iránta? Lehet, hogy azért van, mert ugye a téli szünet miatt nem láthatom? Megváltozik ez majd, ha újra suliba megyek?1
2016. dec. 31. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Felszállt a rózsaszín köd. :) Egy idő után ez bekövetkezik. :)
2016. dec. 31. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:
És akkor már nem tetszik vagy mi?
2016. dec. 31. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el amint vissza térsz a suliba és meglátod őt azonnal visszatérnek az érzések :D
2016. dec. 31. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha nem? Bocsi az ilyen kérdésekért, csak velem már sokazor volt olyan, hogy teljesen bele voltam zúgva a srácba, de ő ezt nrm viszonozta. Tudom, hogy ez nagyon rossz, ezért szeretnék tisztában lenni az érzéseimmel, mert mi van, hogyha megismerkedünk, adok neki egy esélyt, mert majd úgyis megtetszik alapon, aztán nem leaz belőle semmi? Hogyan tudom eldönteni, hogy mit érzek?
2016. dec. 31. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem most eloszor jott ossze az hogy nem viszonzatlan de ez annyira mas erzes nekem sincs az a rózsaszín kod gondolok ra meg nagyon jo érzés vele lenni de nincs meg egyszeruen...ugy erzem hogy neki most én tobbet jelentek mint nekem o es ez eddig mindig forditva volt.szoval ugy vagyok mint te nem tudom mit erzek es hogy mit csinaljak
2016. dec. 31. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!