Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne könnyen hozzáju...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne könnyen hozzájutni, interneten keresztül korombeli lányokhoz? Ezt ne úgy vegye valaki hogy "Ki lesz a csajom? "

Figyelt kérdés
NYAHHH Én csak 13 vagyok ami azt jelenti hogy nem lesz itt valami nagy "akció" nyilván. Csak beszélgetőpartnernek szeretnék valakit mert gyerekig ez nem állapot ami itt van, az iskolában már unom az itt lévő lányokat (Bár csak azokat ismerem akik valamikor tetszettek) És mégis hogyan lehet ismerkedni? Persze ha valakit érdekel egy hááát elég "hülye" boi akkor irjatok de nem, nem. Maradunk a témánál hogy lehet ismerkedni?

#ismerkedés #csaj #13 éves #nemittkéne #nemillikide
2016. dec. 31. 03:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Annyit kihagytam, hogy nyilván Facebookon próbálok de ráírok valakire a FANTASZTIKUS profilképemmel, huuuhh visszase írnak
2016. dec. 31. 03:39
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Én úgy értettem, hogy te a interneten akarsz vásárolni fiatal lányokat, szóval te nagyon beteg vagy már 13 évesen, ha máshogy nem megy.

17f

2016. dec. 31. 03:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Ahj nem úgy. XD már csak az hiányzik dehogyis csak mifelénk az "akció" szó az a gondolj arra amit a nagylányok és nagyfiúk (akik NEM én vagyok) szoktak csinálni az ágyban. Jézusom xd kajak olyan húú gyerek.
2016. dec. 31. 03:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Ahj nem úgy. XD már csak az hiányzik dehogyis csak mifelénk az "akció" szó az a gondolj arra amit a nagylányok és nagyfiúk (akik NEM én vagyok) szoktak csinálni az ágyban.
 5/14 A kérdező kommentje:
Ahj nem úgy. XD már csak az hiányzik dehogyis csak mifelénk az "akció" szó az a gondolj arra amit a nagylányok és nagyfiúk (akik NEM én vagyok) szoktak csinálni az ágyban. Jézusom xd kajak olyan húú gyerek.
 6/14 A kérdező kommentje:
Ahj nem úgy. XD már csak az hiányzik dehogyis csak mifelénk az "akció" szó az a gondolj arra amit a nagylányok és nagyfiúk (akik NEM én vagyok) szoktak csinálni az ágyban.
 7/14 A kérdező kommentje:
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

értem, szóval a gyakorikérdések webesfelületének a kezelése is nehézséget okoz, hát ezek után tesó ne várj túl sok privátot :D

17f (előz)

2016. dec. 31. 04:07
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Most nem fogom végigolvasni amiket írtál, de szerintem ne akarj neten kersztül lányokhoz jutni xD komolyra fordítva a szót, nem igazán tudom hogy hol ismerkedhetnél de ezt muszáj volt megírnom:D bocsi:D
2016. dec. 31. 04:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy várj, de:D nézd meg az anotalkot, bár nem a legjobb oldal de egy próbát megér:D vagy ha akarsz írhatsz de most inkább elmegyek aludni..:D (#9 vagyok)

/L

2016. dec. 31. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!