Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisvardan vannak helyes pasik?
Ha esküvőről van szó akkor szívesen készítek esküvői fotókat vagy vállalom a hangosítást stb. Bármilyen technikai dolgot.
Az a lényeg, hogy nagy lakodalom legyen.
Egyébként ismerem Kisvárdát, vannak helyes fiúk. Csak ne légy benne biztos , hogy mindegyik értelmes...
Bessenyei György gimnázium mellett elég volt elhaladni.
Nem részletezem
Lassan kész az esküvő.
Én Kisvárda környékén lakom, szóljatok mindenképp, le ne maradjak.
Szívesen vállalom a másik tanú szerepet nemrég múltam 18 így nem akadály.
Már kettő tanu, hangosító vagy fényképész is van illetve kész az esküvői torta is elméletben.
A srác visz tyúkot meg egyebet, biztos van nekik.
Éhen már nem halunk.
Skypeon vagy Facebookon csoportos beszélgetésben megtartjuk az eljegyzést. Vagy még talán ezt személyesen csináljátok rátok bízzuk. ☺
Ami nagyon fontos, hogy a gyakorikérdések.hu összes dolgozóját meg kell hívni hisz nélkülük nem találtatok volna egymásra :D
Nemrég regisztráltam ide, de egyre jobban tetszik az oldal :) Kisvárda is egyre közelebb áll a szívemhez már. Főleg, hogy ilyen kérdéseket látok. A srác vagy sok van belőle vagy ő tett fel kb 20 kérdést vagy mennyit :)
Szegény most szomorú lesz :D de haver ne aggódj leszek a tanud :P
Egyébként biztosan vannak, csak nem mindegy, hogy olyan kell akinek esze is van vagy csak a külseje van meg. Szerintem erre gondolt a hangosító zenész fényképész úr :D
Hangosítást vállalom. Ha úgy van rendezek zenészt is. Ez az én ajándékom az ifjú párnak.
Egyébként túlzásba ne essünk.
Lehet 2 normális emberről van szó :D
Köszönjük szépen :) elvinnék pár embert magammal ha nem lenne gond :) közösen összedobunk egy kamerára a haverokkal meg van beszélve. :)
És már csak a helyszín kell. :)
Hajnalig tartó mulatság lesz :)
Apropó "A kérdező kommentje:
Őszinte leszek mindenkivel.
Tudom, hogy több kérdést is írtam ki ugyanezen szövegekkel.
Hülye az aki nem jön rá.
Páran már írtak is, hogy hogy lehetek ilyen
Igen én írtam ki.
De intézkedem, hogy egy darab kérdés se maradjon az oldalon fent amit én írtam.
Többet nem írok ki.
Az indok ami miatt írtam az egyáltalán nem a tarskeresés.
Bár volt olyan aki 100%-ban értelmes volt és el tudtam vele beszélgetni. Aztán idővel megszakadt.
Lehet hülyén hangzik, de jó volt látni, hogy jön a sok üzenet, de már nem érdekel.
Átgondolva hülyeség az egész.
Igaz tegnap ezt is ki írtam, de esküszöm, hogy bánom az egészet.
Próbálom szebbé tenni, írtam az oldalnak, hogy a kérdésekkel együtt engemet is töröljenek az oldalról. Szerintem így tisztességes.
Remélhetőleg az összes Kisvárdához kötődő kérdés törölve lesz.
Sajnálom. Lehet van aki ezt olvassa, lehet, hogy nem lesz senki.
De jól esett leírni.
Tudom szánalmas vagyok nem tagadom.
Rájöttem magamtól is :)
# 25/26 Időpont ma 16:45"
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Vagy észbe kapott látván róla van szó vagy nem tudom.
De a lagzit akkor is meg kell tartani a haverok bele élték magukat.
Kisbusszal megyünk Várdába. Meg ér nekünk annyit szerintem :)
Ide is leírom pár szóval.
Igen én vagyok az a srác aki feltette a második által belinkelt kérdést.
Illetve nagyon sok hasonlót is, hogy őszinte legyek mindenkivel.
Ezeket moderátorokkal egyeztetve törölve lettek és nem lesz több.
Gondolom a kérdező már abból is ismer, hogy beírta a keresőbe, hogy Kisvárda és tele volt a kérdéseimmel a találati lista.
Több olyan jellegű kérdés nem lesz.
Eléggé szánalmas tett volt eddig is tőlem.
Hiszen nem volt komoly szándékom a kiírással.
Talán az első kérdésem volt a legjobban komoly szándékkal rendelkező.
Többit nem tudom, hogy miért írtam. Mindegyiket megbántam utána, tudom, hogy nem itt fogom megtalálni azt akit keresek.
Ebből tanultam, remélem, hogy a kérdező nem haragszik rám, hogy miattam őt ilyen helyzetbe hozták.
Remélem egy nap csak röhögök majd ezen az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!