Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátok egy szép lányt egy áruházban, hogy szólítsam le?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, a lány ott dolgozik, és szerintem árufeltöltő.2016. dec. 29. 18:07
1/4 anonim válasza:
"Szia cica,van gazdád?"
Amúgy nem trollkodni jöttem, van rendes válaszom is :)
A te helyedben valamit kérdeznék tőle (valahogy utalva valami időtöltésedre, hobbidra) hogy például ha gamer vagy: Szia, nem tudod hol van valami jó pc-s bolt szeretnék venni egy ... - ot.
És ha mondjuk ő is kedveli azt a dolgot mint te elkezdtek beszélgetni stb...
Vagy legalábbis én csak így tudnám elképzelni...
Remélem azért valamit segített :)
2/4 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van. Szólítsd meg valami problémával, aztán vidd el a beszélgetést személyes irányba. Ha szimpi vagy neki, akkor nem fogja furának tartani.
3/4 anonim válasza:
Nővérednek akarsz egy pullóvert venni születésnapjára, és hát (mily véletlen :D ) pont ilyen alakja van. Felpróbálná-e, hogy jól áll-e rajta, vagy pl. mit javasolna... és utána lehetne beszélgetni is. Pl. megkérdezed tőle, hogy mikor van kis szünetje, mert akkor "hálából meghívnád" egy kávéra az áruház melletti kávézóba...
4/4 anonim válasza:
(#1-es nek)az lehetne "szia gazda van cicád?"
Vagy "cica gazda van sziád?" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!