Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akkor mégis ti mit akartok?
Minden lány más és ebből eredően mindenki mást akar. Én például örülnék egy hosszan tartó kapcsolatnak. De biztos vannak olyanok, akik kevésbé preferálják az ilyet.
21/L
Elárulok egy titkot: fogalmunk sincs, mit akarunk.
Néha azt akarjuk, hogy értünk küzdjenek, néha nekünk támad kedvünk ahhoz, hogy harcoljunk valakiért.
Néha az kell, hogy már csöpögősen romantikus legyen valaki, néha pedig ha már egy kedves szót elejtesz, fintorogva nézünk.
Ne próbálj megfejteni minket.
Egyébként jó úton jársz, maradj meg az udvarias stílusodnál, nem fogod megbánni. Egyszerűen nem jött össze azokkal a lányokkal, van ilyen. Hidd el, ha kitartó vagy, lesz olyan, akivel majd minden passzolni fog.
Szerintem jobb egy stabil kapcsolat. Az utobbi időben én is csak olyan fiúkkal találkoztam, akikről éreztem, hogy valami nincs rendben. A menő srácok hamarabb észrevevődnek, de számomra rövid idő alatt nagyon taszítóvá válnak. Egy hosszútávú kapcsolatban pedig nélkülözhetetlen a spirituális, mentális hasonlóság is, mert enélkül csak veszekedések lesznek. Talán csak rossz lányokat fogtál ki, de ne zárkozz emiatt magadba.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!