Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/Hogyan lehetne jól ismerkedni olyan lányokkal akik szokotak számítógépes játékokkal játszani? És itt gondolok egy min.16 év korhatárra.
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak ilyen rendezvények ahova rengeteg olyan lány jár akik szoktak gamelni de nem mehetek oda csak úgy egy idegen szép lányhoz ismerkedni a rendezvényen. Tudtok esetleg valami véleményt erről mondani?2016. dec. 27. 19:23
11/15 A kérdező kommentje:
10-es válaszolonak osztom a véleményét. Én is olyan szinten vagyok mint te vagyis nagyon ritkán kapcsolom be a gépet már nem izgatnak úgy a számítógépes játékok mint régen de kikapcsolódásként ritkán megesik hogy leülök játszani. Szerintem is kinő ebből egy idő után az ember.
2016. dec. 28. 14:09
12/15 anonim válasza:
Áhhh... Nálam jó pont, ha egy lány, ha nem is kocka, de nem idegenkedik a játéktól, hajlandó kipróbálni. Ha lenne bnőm, én is kipróbálnám a hobbiját, ha szeretné (legyen az pl tánc, rajzolás stb). De. Van egy dolog, amit nem szeretek. A sok kanos kocka reakcióját, amikor belép egy lány a játékba. Ez a csapatjátékokban nagyon kínos. ... Például: én mindennap team fortress 2-zöm egy kicsit, magyar, néha nemzetközi szervereken. Többször is előfordult már, hogy még voice chatben is hívtam a medicet, de nem healelt. A lány megnyomta a medic hívógombot, ketten egyszerre kezdték healelni. -.- ezt nem szeretem abban, ha egy lány belép a játékba. Ez persze nyilván nem a lány hibája, de nem túl jó, h emiatt összeomlik a játék. Egyébként ilyen lányokat nem feltétlen érdemes keresni ilyen rendezvényeken, javítsatok ki, ha tévedek, de ezen a téren is nagyon sok a tipikus HP. Legalábbis én azokat a csajokat bírom nagyon, akiknek van valamennyi műszaki érzékük, intelligensek, vmennyire műveltek, visszafogottabbak. Nem tudom, h a kérdező erre a típusra gondol -e, de ez egy nagyon ritka típus. Aztán lehet, hogy nincs igazam :) 16f
13/15 A kérdező kommentje:
Igen ilyen típúsra gondoltam. Csak nem nagyon találkoztam ilyennel vagy ha igen akkor foglalt volt.
2016. dec. 29. 17:57
14/15 anonim válasza:
#13 Kínos. Akkor valahol hasonló a helyzetünk, de szerintem nem kell emiatt aggódnod. Majd lesz valaki. ;) :)
15/15 Cini10.07 válasza:
Én is nagy kocka vagyok, főleg HS-ezem és lány vagyok. Igen, az igaz hogy kevés normális lány nagy gamer. Én valamilyen szinten ebbe a kategóriába tartozom. Nem minden gamer lány HP hála Istennek. Amúgy szerintem simán odamehetsz és beszélgess vele. Kérdezgesd a kedvenc dolgairól. De az csak jótanács :)Hajrá :) L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!