Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Az zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az zavar titeket ha egy lány az okosabb, jobban nevelt, apának jobban beillő fiút választja helyettetek? 😯 (részletek lent)

Figyelt kérdés

Na van két fiú:

Az első az akit választottam, véletlenül ismertem meg.

Családi háttér: nem szegények de nem is gazdagok. A gyereknek NINCS semmi luxuskocsija amit apuka vett volna vagy bármi...

Viszont szellemileg kifejezetten csúcs család, jegyzett nevek, óriási leszármazottak. Matekosok, tudósok, sakkosok, művészek.

Ebből a háttérből neki is jutott, belenevelték és a maga módján már is elért szinteket.

Lehet, hogy a 21 éves (lassan 22) srác számláján nincs semmi extra, de, hogy lazán szóba áll vele egy csomó mindenki az 100.

Mert gyerekkora óta ebben mozog. De a pénz nem is érdekli, inkább csak a filmek új szintjének felfedezése.

Ennek él, és unom, hogy egy csomóan bántják csakmert úgymond "beleszületett".

Emiatt már totál önbizalomhiányos és lelkibeteg lett, mert bemagyaráz magának dolgokat.

Van joguk bántani valakit amiatt mert okosabb?

Mert mondjuk bulizás helyett a szorgalmat választotta???

3,5 éve egy csajjal se feküdt le mert inkább hosszútávra tervez egy nővel?? Ez baj?

És az ha a penzszerző életcélok helyett inkább valami alkotóra adta a lelkét?🤔

Például a másik srácnak zavaró, szomszéd és nagyon rám nyomult.

Ma összefutunk és, hogy hallotta, hogy sikerült kifognom egy ilyen kis elit tenyészkant!!😠

De a gyerekről röviden, na ő az a tipikus gazdag gyerek aki már 15 évesen motrot kapott meg mindent, igazi elkapatott kis nem mondom ki mi de, hogy úgy csajozik mint a vadállat az tuti és nálam szóba se kerülhetett ezek miatt.

Mert nagyképű és tudjátok az a tipikus gangszternek hiszi magát figura😂

Csak rámnyomult es iszonyatosan dühít, hogy ilyeneket mond egy ilyen kis mitugrász aki életében még a munkát se ismerte...

Szóval nektek ez zavaró?

Ha így döntök?

Ha olyan pasik szóba se jöhetnek akiket plázákban szoktam látni és a csajuk fenekét fogdossák?

De közben az is dühít titeket ha egy okos srácot akarok?😂😂😂

Aki elmagyarázza nekem miért olyan király dolog, hogy az új Star Warsokban női főszereplők vannak? Megveszi a filmzene CD-t, ír néhány kritikát, filmelemzést?

Vesz néhány könyvet, begyűjt néhány elismerést?

Titeket ez komolyan zavar?

Mit éreztek ilyenkor?

Jah igen és még valami.

A gazdag srác tesz magasról másokra, éli a kis önző életét.

A másik, az okosabb pedig segíti az új tehetségek keresését legyenek azok bármilyen szegények is.

+++

Vagy keressek egy átlag srácot aki se nem elkapatott, se nem okos?

Tudjátok olyan kis kedves akivel jól elvagyok, de igazából 2 mondatot nem tudok vele beszélgetni???Mert ha mondjuk annyit mondok Gárdonyi Géza azt válaszolja, hogy jó kis zenész szerinte is😂

2016. dec. 23. 15:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Igazad van es bocsi azoktól a srácoktol akik ugy erzik jogtalanul soroltam őket a 2. kategóriában.

2016. dec. 23. 17:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Kerlel azert ne jatszd meg a martirt.... Falra tudnenk masznina hozzad hasonlo emberektol. Kimeld meg a draga kis okos fiucskadat es asd el magad! Egy kis szerencsevel talal egy kevesbe bekepzelt, kedves lanyt, aki nem csak a sajat vegtelenul unalmas eletevel kepes foglalkozni. Azert engem is erdekelne, h mondjuk hany eves vagy. Max 15-16 eves lany, aki naggyon erettnek gondolja magat, mert ismer egy 22 eves fiut, aki csak szanalombol nem kuldte el eddig meg a pcsba...
2016. dec. 24. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!