Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy komoly kapcsolatot, de már az elején elakadtam?
Ne neten ismerkedj. Amugy igy nem tudhatjuk privibe kuldj kepet :))
18/l
Bocsi, hogy megkérdezem, de te teljesen magyar vagy?
amúgy nem lehet, hogy túlságosan kifejezed az érzelmeidet az első adandó pillanatban, tudod ez olyan, mint egy fegyver, van egy csomó töltényed de ha az elején már ellövöd mindened akkor nem marad semmi, csak az üres tár és az úgy eléggé unalmas ... Tudod az ember ilyen, ráun dolgokra és lehet túl sokat társz fel már az első pillanatban így rád is egyből rádunnak.
17f
Hmm, no homo (De nekem is küldheted) sok osztálytársamnak segítettem már. AMúgy csak azért kárdeztem, mert jó oár szó hiányzott az írásodból és akkor érthető lett volna, de akkor valószínűleg csak elírás.
Ohh igen és szerintem a gond az, hogy csak enníit írsz, szerintem sokkal rejtélyesebben mutatkozz be és írj valami frappáns hosszabb dolgot, ami felkelti az érdeklődését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!