Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk, volt olyan veletek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, volt olyan veletek, hogy a testalkata miatt nem kellett nektek egy lany?

Figyelt kérdés

Ugy erzem mintha a testalkatom miatt nem kellenek a fiuknak... 168cm vagyok 68kg-al.

Nem erzem magam kulonosebben daginak, de volt mar hogy egy fiu akinek inkabb a vekony, vagy edzettebb lanyok tetszettek celozgatott ra, hogy fogynom kellene..

Es megeshet, hogy a tobbinek is ilyen problemaja van velem?

Ugy erzem mintha a tobbi lanyra nagyobb igenyt tartananak

2016. dec. 17. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Na jó megbocsájtok... jó legyen szent a béke

de amúgy elég sok f#szfej miatt kéne bocsánatot kérned ha már itt tartunk :D

de a véleményem még tartom

2016. dec. 18. 00:27
 12/15 True Damage ***** válasza:
51%

Azert ennyire nem erek ra :D

Kulonben meg azert ne csinalj ugy mintha ti lanyok szentek lennetek ;)

A velemenyed meg a sajatod senki nem veheti el toled :D

2016. dec. 18. 00:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj...én 67 kg és egy jó 15 centiméterrel magasabb vagyok nálad és én érzem magam kövérnek :'D. (ez csak az én véleményem) de szerintem a normális olyan 55-63 között lenne nálad
2016. dec. 18. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát... Van egy határ, de nem olyan típusú, h: ha 170 centi vagy, és több vagy, mint mondjuk pl 70 kiló, nem kellesz nekem... Sok dologtól függ. Pl. az osztályomban van egy olyan csaj, akit egyáltalán nem neveznék vékonynak, de szerintem úgy az összkép vonzó. De mondok mást. Én nemrég egy olyan lánynak jöttem be, aki kb. ugyanolyan alkatú, tömegű volt, mint az a bizonyos lány oszt. társam, de egyszerűen nekem nem jött be. Nagyon nem. És nem a tömege miatt, hanem azért, mert a személyisége, és a kisugárzása is majdhogynem taszított. Ezzel arra akarok célozni, hogy a kisugárzás is egy fontos dolog. Lehetsz te akármilyen meseszép, ha mindeközben olyan savanyú arcot vágsz, akivel valami nagyon rossz történt... Vagy, ha nincs humorod. Az is kizáró tényező.
2016. dec. 18. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Amíg nem hat ki a kisugárzásodra és nem 800 hurkából áll egy lány, addig semmi baj nincsen vele. Különbség van a túlsúlyos és az elhízott között, pár kiló még nem a világ vége.
2016. dec. 19. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!