Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet vele beszélni? Ez miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet vele beszélni? Ez miért van?

Figyelt kérdés

Van egy csaj 17 éves nekem nagyon bejön de elvileg van valakije e miatt nem lehet semmi max beszélgetünk. Na már most nem is ez a baj hanem hogy ha beszélgetünk (gyakran beszélgetünk)akkor mindig Én kérdezek ő pedig nem kérdez semmit csak válaszol:D:D Ez miért van szerintetek?

Már nem is tudom h miről beszéljek vele mert ő nem hozz fel semmi olyan témát amiről lehetne beszélni. Egyébként azt mondta hogy szivesen beszélget (akar is) de most nem akar komolyabb kapcsolatot velem. Nehezen lehet vele beszélgetni. Van erre valami megoldás ?:D

2016. dec. 12. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
nem nagyon érdekled.. ezért nem kérdez
2016. dec. 12. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor meg nem tudom h miert mondta azt h akarja velem tartani a kapcsolatot..erdekes...:)
2016. dec. 12. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
mert tartaléknak friendzoneba jónak tart.
2016. dec. 12. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:
:D
2016. dec. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!