Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit írjak neki? Többi lent,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki? Többi lent, írjatok!

Figyelt kérdés

Mit írhatnék annak a fiúnak, aki bejön, de nem merek ráírni? Élőben beszéltünk párszor de általában csak csoportban, bár akkor nagyon jól elvoltunk. A bátorság már meg van hozzá, hogy írjak, de nem tudom hogy mit.

Akár privátban is írhattok. Légyszi segítsetek!

2016. dec. 12. 15:09
 1/10 A kérdező kommentje:
Én 15, ő 16 éves.
2016. dec. 12. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
egy fiúnak kb mindegy mit írsz :D ha azt írod hogy szia hogy vagy akkor is azt hiszi hogy tetszik neked meg ha egyenesen leírod akkor is :D csak add önmagad :D nekem személyesen az tetszene a legjobban ilyen esetben ha egy lány úgy írna rám hogy mit tom én láttalak a folyosón és gondoltam beszélgethetnénk vagy valami hasonló tehát egyenesen mégse konkrétan :D mert az elég gagyi hogy tetszett a sapkad hol vetted és közben meg csak beszelgetni akar veled és leszarja milyen sapkad van xD
2016. dec. 12. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
"Szia mizu".. ? :D
2016. dec. 12. 15:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Elég levágós lenne így, hogy "Szia mizu".

Arra gondoltam hogy megkérdezhetném annak a zenének a címét amit állandóan énekelt a táborban, (habár ismerem a zenét xd) aztán arról beszélhetnénk, maybe.

Ez nagyon gagyi?:D

2016. dec. 12. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez jóó:)

Sok sikert nektek ;)

2016. dec. 12. 15:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem gagyi! Szerintem jó ötlet! Azzal el lehet indítani egy beszélgetést :))
2016. dec. 12. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak egy zenéről? utána? :D amúgy jó :$
2016. dec. 12. 15:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Kicsit parázok, ha amúgy nem is akarna beszélni velem és csak kinevetne magában vagy valami :D
2016. dec. 12. 15:49
 9/10 anonim válasza:

ne parázz írj csak rá nyugodtan :)

szerencsés a fickó :)

2016. dec. 12. 15:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Írtam neki, elmondta mi ez, majd mikor megkérdeztem hogy mizu, elmondta hogy vele semmi, és megkérdezte velem mizu, én mondtam hogy nem vagyok valami jól, látta, de nem írt vissza:) ennyit erről. Azért kösz a tippeket srácok:)
2016. dec. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!