Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! A fiú észrevette, hogy fotózzuk, mit csináljak?
Nőj fel!
Mi is múltkor voltunk a haverokkal színházban, és láttunk 3 nagyon aranyosnak tűnő csajszit, de mi egy emelettel fentebb voltunk. Csak mosolyogtunk rájuk lefele. Aztán láttuk, hogy elkezdtek minket fotózni és egyből csináltunk egy szívet a kezünkből. Aztán szünetben lenéztünk, és mutatták, hogy menjünk le. Lementünk és azóta mindhármónknak van barátnője. :)
Ezt amúgy nem tudom miért írtam le. :D
16F
Én is azt tanácsolom mint az #1 :D
Amúgy meg semmit, miért kéne hogy csinálj valamit is?
Mint valami shouju animebe 😂😂
Rairsz facen bocsanatot kersz, megmondod h kitorlitek a kepeket, es bekamuzol vmi olyat, hogy "egyik ismerosom azt mondta latasbol ismer, de nem volt benne biztos, szoval lefotoztunk neki" v vmi ehhez hasonlo. Ha pedig nem akarsz bena hazugsagokat irkalni neki, akkor meg mond meg az igazat
Szerintem egyáltalán nem olyan gáz ez a helyzet. :)
Velem már többször volt ilyen, hogy kiöltöztem , álltam a buszmegállóban egy rózsacsokorral és 2-3 lány lefotózott. Vagy például álltam a buszon és neki dőltem a korlátos résznek, egyik lábamat felraktam és egy lány lefotózott, mosolygott. :)
Ebben szerintem nincs semmi. Nyilvánvalóan tudja, hogy azért fotóztátok le, mert tetszik neked :D
Szóval nyugalom! Tisztában vagyunk az ilyenekkel!
F/21
Hát pedig az lenne a legjobb, ha elmondanád neki az igazat.
Ha személyesen nem mered, akkor face/E-mail. Egyszerűen mond meg neki, hogy azért fotóztátok le, mert szimpatkus neked.
KÉSZ. Ha nem hülye (mint Reinfield a Drakula halott, de élvezi-ben ), érteni fogja ezt a mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!