Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne változtatnom ezen?
Figyelt kérdés
Már 2éve hogy vége lett az első nagy szerelmemnek és hát azóta nem is volt több. Volt egy rövidebb kapcsolatom (3hónap) de azon kívül hogy kedvelem többet nem tudtam érezni. Igazánól hiányzik az exem vagyis inkább ahogy éreztem magam mellette hogy szerettek és én viszont szerettem és meg volt minden, aztán elmérgesedett a kapcsolat és bumm vége lett. Próbáltam tovább lépni, most viszont hiányzik hogy legyen valaki mellettem de nem jövök össze akár kivel csak h ne legyek egyedül. De egyszerűen nem vonz senki sem. Mi a fenét kéne csinálnom így... (20L)2016. nov. 22. 02:47
1/1 anonim válasza:
Le kell zárnod magadban a múltat és tovább kell lépned.Lógj a barátaiddal, ismerj meg új embereket és barátkozz!
Ne aggódj, túl leszel rajta!
Ha szeretnél beszélgetni, írj!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!