Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit utáltok a legjobban a lányokban?
Mondjuk azt én nem értem mindenfajta utálat nélkül hogy a lányok miért vonzódnak szinte ösztönösen a tipikus nagy arcú, nagy kocsi nagy kapcsolatok sok ismerős fajtájú fiúhoz ha tudják h úgy sem azt akarják, meg a legtőbbszőr az ilyenrk hűtlenek.
Olyan hapsik minta filmekben, mint mondjuk a Kéjlak..láttad?
Ezt mondjuk így kimondva én utállom mert közben lehet h olyan főnyereményeket lenyomiztok akik egy nap a jövő Alex Kurtzman-jei lesznek.
Érted? Énnek hatását pedig látom barátomon aki a született békés de a napokban Trump hatása és egyéb dolgok miatt úgy döntött ha kényszerrel is de véget vet ennek mert nem nyerő egy csajnál se.
Beáll a sorba, öltönybe járni meg luxuskaróra, aktuális divatkpcsi , 50 ezer követő az instagramon és akkor menő lesz.
Bár őszintén remélem nem tart ez nála csak pár napig még XD
A lányokra legtöbbször nekem kell írnom, de amikor elkezdünk beszélgetni, mindig nekem kell témát felhozni és nem értem, miért nem ők hoznak fel valamit.
Hülye felhasználó nevek, mint például 1_lany_a_vilagban, meg a többi béna nevet. Nagyrészük észrevehetetlenül bunkó vagy makacs, ami azért nem látszik, mert lány.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!