Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok szelíd,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok szelíd, normális gondolkodású fiúkat?

Figyelt kérdés

Nagyon sok fiúval ismerkedtem az elmúlt időben, 19 vagyok, de valahogy mindenki furcsa értékrenddel rendelkezik.

A körülöttem lévő emberek is állandóan változnak, idővel mindenkinek fontosabb lett a pénz és a karrier mint a család, ami nekem nagyon fontos lenne.

Miért van ez? Hogyha megismerkedek egy rendesnek tűnő sráccal pár nap után kiderül, hogy a legdrágább cipőkön kívül semmi nem érdekli őket?

Nem rasszisták mondjuk, de nem érdekli őket olyasmi, hogy fairtrade, sőt talán nem is hallottak róla.

Engem ezek eléggé zavarnak.

2016. nov. 12. 12:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ezentúl máshol fogok keresgélni az biztosan, csak nekem az nehezebb.

Így neten keresztül, élőben szoktam és emiatt van ez, Dan amúgy köszönöm a hosszú és tartalmas választ, igazad van bár egyet kivéve.

Én nem bulizgatom, sőt az idézett írónőt szeretem is, bár csak egy könyvet olvastam tőle :)

2016. nov. 12. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Én se nagyon találok normális gondolkodású és értékrendű lányokat. Nem a fiúkkal vagy a lányokkal van a gond, hanem a generációnkkal, sőt, talán az egész társadalommal. Persze kivételek léteznek, csak nehéz megtalálni őket.

17/f

2016. nov. 12. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!