Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen egy tökéletes randi?
Nekem volt egy über gáz randim. Egy kisvárosban ugy 10 éve. Semmi nem volt jo. Szar volt a film. Szakadt volt az auto. Nem volt jo a bakkartya( igy en fizettem a jegyet) Lekestem a buszom...
Aztan hozza mentem es mar gyerekunk is van. :)
Tok nem ezen mulik. Ne gorcsolj ra. Ne akarj mindent tokeletesre. Ha mukodik a kemia es a tobbi dolog. Akkor a legszarabb helyen is kotethet szerelem.
Én moziba randi gyanánt nem szeretek menni. Sötétben kussban ülni 2 órát az qurva romantikus...
Szerintem piknik séta bicikli strand esetleg fürdö meg hasonlók sokkal jobb ötletek és nem feltétlen kell hozzá nagyváros;)
Ha a srác szeret túrázni akkor mondjuk egy kirándulás, esetleg egy sèta valamerre, fagyi vagy így tèlen egy forrócsoki, vagy cukrászda. Olyan hely ahol lehet beszèlgetni, ahol első randikènt megismerheted a másikat, a többi rèszlet kèrdès :).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!