Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság valódi párkapcsolatra lelni?
Figyelt kérdés
Szaisztok! :) 18 éves lány vagyok és a mai helyzeteket figyelembe véve az a tapasztalatom, hogy mindenki alkalmi kapcsolatokat keres. Manapság hol van lehetőség párkapcsolat "keresésre"? Most nem a társkereső oldalakra gondolok, mert ott a kínálat 70%-ának a valóságban nem egyezik a kinézete, érdeklődése meg úgy semmije... Előre is köszi, ha van ilyen :)2016. nov. 5. 20:58
11/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok flegma, de ha már idézel, akkor rendesen! A szaga vagy a kinézete miatt és egy: :D. Célzás érték. Nem nagyon érdekelnek a külsőségek, de azért a higiénia alap. Nem szívesen töltenék romantikus estét egy hajléktalannal.
2016. nov. 5. 22:23
12/17 anonim válasza:
Azt hittem egyetemre készülsz de ezek szerint nem. Pedig intelligens vagy és rendelkezel az önirónia ritka képességével (a macskás megjegyzésedre gondolok). Persze egy szakma is szép ha magas szinten művelik.
13/17 A kérdező kommentje:
De kedves vagy :) Köszönöm :) Hát igen... Artistaként megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból :) A cirkuszokhoz szerencsére (vagy nem?!) nem kell diploma :) Bár a TFre szívesen járnék...
2016. nov. 5. 23:40
14/17 anonim válasza:
Szóval ne legyen szaga, ne legyen hajléktalan?
Nagyon igényes vagy :D
15/17 anonim válasza:
Majd jön Elvileg én azthittem már megtaláltam de 2 év utan Rájöttem hogy megsem...most ismet a várakozást a foszerp 😊 te se eroltesd nagyon szerintem 😊
16/17 anonim válasza:
Artista vagy? Azt nem gondoltam volna. Ez már szinte művészet. Tökéletesen uralni és összehangolni a testet és a szellemet, minden előadáson az nem akármilyen teljesítmény.
Itt biztos nincsenek lazább napok mint a legtöbb munkahelyen, ha színpadra kell állni akkor csak százszázalékos teljesítmény az elfogadott. Nem csak okos lány vagy hanem szerény is hiszen szakmának nevezed a hivatásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!