Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt rólam, milyen képeket rakjak ki? 18/F
Figyelt kérdés
(18/F) Sziasztok, próbálok ismerkedni tinderen de senkivel se tob be párt. Komolyan lassan mindenkit befogok szivezni. Kb 2 hetente törlöm a porfilom és újra regisztrálok mert komolyan mondom senkikivel sem találok párt. Van 1-2 olyan aki beszivez de azok nagyon messze laknak. Szeretném ha mondanátok rólam véleményt külsőre, és segítenétek hogy milyen kepeket rakjak ki, hátha ezzel van a gond Stílusoosan öltözök, 18 éves vagyok, és a barátaimtol nem kapok rossz vissza jelzést. Privátba küldök képeket aki kér :)2016. nov. 4. 13:03
1/16 anonim válasza:
En kernek kepet :)
Attol fugg milyen lányokat szeretnel egyebkent bevonzani. Amit szerintem semmiképpen ne:
Haverokkal kozos kep
Tukorben fenykepezkedes
Fel arcot eltakaró napszemüveg
Kocsival\pénzzel pózolás :D
Piálós-cigizos kep
"villantos", póló nélküli kep
Hirtelen Ennyi jutott eszembe, de ha tenyleg kuldessz akkor tudok adni egyéb tanácsokat is
4/16 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám mondjuk én 26f vagyok.
Esetleg nekem is segíthetne valaki.
7/16 anonim válasza:
Küldhetsz képet.
Amúgy egyetértek azzal, hogy tükörben fotózós képet ne rakj semmiképp, szerintem az a legrosszabb
9/16 anonim válasza:
én kamuképpel tolom, ilyen hülye macskás képpel, napi átlag 1 match szinte mindig van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!