Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mit akarhat jelenteni? (...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit akarhat jelenteni? ( többi lent )

Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, nem szoktunk beszélgetni, csak látásról és névről ismerem. A suliban már többször is találkozik a tekintetünk, az udvaron valamikor akaratom ellenére is a közelében vagyok. Ezek talán jelenthetnek valamit?
2016. okt. 22. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el beszelgetni vele mert addig nem fogsz tudni semmi konkretumot ami alapjan donteni tudsz. :)
2016. okt. 22. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Tetszik neked.
2016. okt. 22. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Magadban keresd a választ!

Szeretnéd,ha jelente valamit?

2016. okt. 22. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt szertném én is tudni... Szerintem próbálj beszédbe elegyedni vele, nem veszíthetsz semmit de ha tudsz valami jó ötletet akkor írj mert én is hasonló helyzetben vagyok.
2016. okt. 22. 22:25
 5/7 anonim válasza:
Ha többször összetalálkozik már a tekintetetek, lehet benne tudatalatti szándékosság. Próbálj szóba állni vele! :) Abból nem lesz semmi, ha csak mindig szemezgettek. Lehet a fiú kicsit félénk, hogy megszólítson! Köszönj neki, bátorítsd kicsit hogy megmerje tenni az első lépést!
2016. okt. 22. 22:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon megbátorítottatok! :) Megyek, és bejelölöm facebookon (egyenlőre még ott se tarok)!
2016. okt. 24. 18:31
 7/7 anonim válasza:
Akkor hajra! :D
2016. okt. 24. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!