Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szeretnék egy barátnőt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék egy barátnőt, de nem találkozok lányokkal. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
17/F vagyok és 12 éves korom óta egy kezemen meg tudom számolni hány lánnyal találkoztam és egyiknek se jöttem be. Szívesen kezdeményeznék egy kapcsolatot, de nincs kivel. Hol lehet barátnőt szerezni ha a közvetlen környezetemben nincsenek lányok?
2016. okt. 16. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:

'Szerezni' sehogy. De a kerdesed kb. olyan, mint hogy hogyan lehet kenyeret szerezni, ha a kornyeken nincs uzlet es amugy a kornyekrol nem is akarok/tudok elmozdulni.

A lanyok nem fognak hazhoz jonni (vagy igen, de az sokba fog neked kerulni), ha nem teszel semmit azert hogy talalkozz lanyokkal, nem lesz baratnod. Jarj buliba, tarsasagba, ismerkedj az iskolaban.

2016. okt. 16. 12:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Iskolába nem járok, illetve kifejtenéd légyszi mit értesz bulik és társaságok alatt? (Legközelebb amíg jutottam bulihoz az pár fiúhaverom szülinapja (ahol szintén nem voltak lányok))
2016. okt. 16. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jársz iskolába??
2016. okt. 16. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, csak 8.-ig jártam iskolába és akkor még annyira nem érdekelt ez az egész
2016. okt. 16. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Aha... nyilvan nem kamu az egesz sztori, meg veletlenul sem.

Amugy ha nem akarod erteni, ugyis hiaba magyarazzuk. Ha csak kanbulikba jarsz es a 600 lelkes zsakfalu hatarat sosem hagyod el, nyilvan sose lesz csajod, de mivel tenni nem akarsz erte, marad a jobb kezed, vagy ha nagyon unod, raulsz a bal kezedre, megvarod mig elzsibbad, es azzal folytatod, az mar majdnem olyan mintha valaki mas csinalna.

2016. okt. 16. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:

En is így vagyok vele kérdező... Nekem sem lesz sosem barátnőm.:/

17/f

2016. okt. 16. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!