Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rosszul érzem magam amiatt, hogy még nem volt barátom. Hogyan lépjek túl ezen?
Mielőtt bárki azt gondolná ,hogy a kérdés lényege az önsajnáltatás vagy önfényezés , akkor leírom ,hogy nem. Arról van szó ,hogy 16 éves lány vagyok , még nem volt senkim , se komoly, se komolytalan még csak nem is csókolóztam. Szerelmes már voltam , de értelemszerűen nem volt semmi. Annyira rosszul érint , nem vagyok világszépe de ronda se , adok magamra, sportolok , sokszor megnéznek az utcán.
A személyiségem se taszító. Nyilván vannak negatív tulajdonságaim is ,ahogy mindenkinek , de jó is.
Mi a baj velem?
Dettó...
Ha van kedved írj privibe :) 18f
#4 Nem feltétlen terem sőt keserű és néha meg is savanyodik, tapasztalat...
kérdező pedig semmi baj nincs veled kezdeményezz te is mások is fognak és lesz valakid ne törd emiatt magad h válaszokat keresel rá, vannak akik 20-23 éves korig is egyedül vannak míg teljesen normálisak sőt sokan 30felettre is mennek. Így jött ki sajnos és hiába jo ha az embernek van valakije kényszerből vagy eröltetve csak nyüglődés lenne, és nagyobb érzelmi sebet hagyna mintha nem lenne senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!